2777
2789
عنوان

ویاربارداری از کی شروع میشه

636 بازدید | 60 پست

ویار بارداری و حالت تهوع از کی شروع میشه؟

ممکنه یه نفر بدون هیچ علامت عینی حامله باشه؟

بیاین بگین شماها روزای اول بارداری چه علائمی داشتین؟

من تو ۵ هفتگی تکرر ادرار و سینه درد داشتم

تو ۷ هفتگی ویارم شروع شد

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از هفته ۶ تهوعم شروع شد تا ١٨ هفته تموم شد ، ایشالا شما اینقدر اذیت نشی هر کسی یه جوره !

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
من تو ۵ هفتگی تکرر ادرار و سینه درد داشتم تو ۷ هفتگی ویارم شروع شد

روزای اول هیچ حسی نداشتی؟من دکترم میگه حامله ای با اینکه جلوگیری کردیم ولی هیچ علائمی جز گرسنگی مداوم ندارم چپد روز پیشم سمت راست زیر شکمم تیر میکشید 

۲ روز بعد موعدم حالت تهوعم شرو شد البته دوقلو بود

این بارداریم هیچ علائمی نداشتم ۹هفته یکم حالت تهوع داشتم تا ۱۲ بعدش تموم شد😁

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
من بارداری اولم هییییچی علائم نداشتم حتی گاهی یادم میرفت باردارم ...الان دومی رو باردارم بازم هیچی ع ...

از روزای اول هیچی نداشتی؟

من نگرانم که باردارنباشم خودم دلم خیلی میخواد

ما جلوگیری با کاندوم داشتیم اخراش درش اوردیم موقع ارضا شدن همسرم فوری آلتشو در اورد(واقعا معذرت میخوام شرمندم)بنظرت ممکنه حامله شده باشم؟

من بارداری اولم هییییچی علائم نداشتم حتی گاهی یادم میرفت باردارم ...الان دومی رو باردارم بازم هیچی ع ...

بچه هات چی بودن؟ من سر هردوتا دخترام بی علائم بودم فقط حالت تهوع زیاد داشتم ..حالت تهوع نداری؟ 

برای برآورده شدن آروزهاتون(( اللهم صل علی محمدوآل محمد))..برای آرزوی منم یه صلوات بدید ممنونم  

بله ممکنه

من خودم اصلا استفراغ نداشتم تو طول ۸ ماه

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
از روزای اول هیچی نداشتی؟ من نگرانم که باردارنباشم خودم دلم خیلی میخواد ما جلوگیری با کاندوم داشتی ...

برای برآورده شدن آروزهاتون(( اللهم صل علی محمدوآل محمد))..برای آرزوی منم یه صلوات بدید ممنونم  
از هفته ۶ تهوعم شروع شد تا ١٨ هفته تموم شد ، ایشالا شما اینقدر اذیت نشی هر کسی یه جوره !

من معلوم نیست باشم یانه دکترم میگه احتمال زیاد هستی ولی تو سونو مشخص نشد گفتن شاید زوده یازده روز پریودم عقب افتاده عفونتم یکم دارم بااینکه کلی زعفرون دمکرده خوردم پریود نشدم

روزای اول هیچ حسی نداشتی؟من دکترم میگه حامله ای با اینکه جلوگیری کردیم ولی هیچ علائمی جز گرسنگی مداو ...

تا ۴هفته نه

مگه آزمایش ندادی؟

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین