2777
2789

دوستان ازمایش اسپرم همسرم ک دوماه پیش داد تعداد ۳ میلیون ومورفولوژی ۴ و تحرک آ ۳۵ درصد ،ولی وقتی ازمایشگاه ابن سینا چن روز پیش از داد تعداد شد ۲۰ میلیون با تحرک صفر و مورفولوژی صفر 

خواهش میکنم اگ اطلاعی دارین راهنماییم کنید بنظرتون سریع میفرستنمون واسه ای وی اف و چند زمان میبره اصن امیدی هست؟ 

ناامید نباش به خدا توکل کن

آزمایش مراکز ناباروری فقط معتبره با این اوصاف احتمالا واریکوسل داره شوهرت عمل کنه خوب میشه ولی هرچه زودتر برای ای وی اف اقدام کن شوهران سریعا باید زیرنظر اورولوژی بره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم حالتو درک میکنم منم ازمایشو گرفتم رفتیم تو شوک

مرکز ناباروری ازمایش دادید؟

برای ما تحرک a یک درصد

مورفولوژی غیر نرمال ۹۷درصد

رفتم ازمایشو به ۳تاپزشک نشون دادم اینقدر حالم بد بود واعصابم ضعیف بود بایکی از پزشکا هم دعوای لفظیم شد!!

همه گفتن تا ۳ماه داروی تقویتی استفاده کن ببینم چی میشه بعد نشد اول چندبار آی یو آی. اگه نشد ای وی اف

فعلا دارو استفاده میکنیم

شماهم ازمایشو ببرید یه دکتر زنان و یه اورولوژ

دردم از یار است و درمان نیز هم
عزیزم حالتو درک میکنم منم ازمایشو گرفتم رفتیم تو شوک مرکز ناباروری ازمایش دادید؟ برای ما تحرک a یک ...

مام ازمایشو تو مرکز ناباروری ابن سینا دادیم و همونجا تحت درمانیم قراره ببرم پتج شنبه کیلینیک مردان هم ازمایشو ببینن خیلی داغونم همسر من بعد سه ماه دارو این شد نتیجش ،از خدا میخوام شماهم زودتر مادر بشین بادله شکستم دعا میکنم ،شما چن وقته اقدامین؟ ای وی اف نکردین؟ از هزینه ها اطلاع دارین؟

سه سال🥺

اگ خواستی دکترو بذار کنار برو طب سنتی ی مدت.خرنوب بگیر جینسینگ و... اونا خیلی بهتر درمان میکنع تا دارو.شوهر منم اسپرمش داغونه ۶ ساله اقدامم انقد خستم ک نگو 

یازان بلع یازدی چاره ندی...
اگ خواستی دکترو بذار کنار برو طب سنتی ی مدت.خرنوب بگیر جینسینگ و... اونا خیلی بهتر درمان میکنع تا دا ...

راستی طب سنتی رو هم امتحان کردم متاسفانه هیچ نتیجه ای نداشت ، شما ای وی اف انجام نمیدین؟

راستی طب سنتی رو هم امتحان کردم متاسفانه هیچ نتیجه ای نداشت ، شما ای وی اف انجام نمیدین؟

ن هزینشو داریم ن حوصلشو.بخدا تو این ۶ سال یبار مسافرت نرفتیم همش هرچی دراوردیم روش یکم قرض کردیم رفتیم دکتر ولی هیچی ب هیچی.حکمت خدارو شکر ب ی کسایی میده ک نمیخان یا لیاقتشو ندارن مارم تو حسرت ی بیبی چک مثبت گذاشته.ن نذر جواب میده ن نماز ن قران ن دکتر ن طب سنتی انگار خدا گفته بمیری هم نمیدم😔😭

یازان بلع یازدی چاره ندی...