2777
2789

من از یه بیماری میترسم وقتی علاعمش میاد سراغم و بهش فکر میکنم در یک ثانیه فکم قفل میشه ...بدنم میلرز ..تپش قلب میگیرم..شکم درد شدید...اسهال شدید ...کل پوستم میخاره ...سرم بشدت فشار میده...مغزم درد میاد ..لکنت میگیرم ...پاهام انگار بی حس وفلج وداغ میشه ...

باید چیکار کنم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من با خانوادم مشکل دارم خیلی تو این سال ها با رفتاراشون ازردم کردن امسالم که حجتو تموم کردن ...منم خودمو سنگین گرفتم ... اما همش صبح با استرس پا میشم تا شب استرس دارم کلا دوران مدرسه هم استرسی بودم ... همش کاراشون یادم میاد با خودم حرف میزنم ... البته بگم به خودشونم زنگ زدم صحبت کردم ولی خوب فقط توهین کردن بهم ... نمیدونم 

چطوری بدون استرس به مسیرم ادامه بودم از هدفام دور شدم .. خسته شدم ...

با دارو خوب میشه  یا همینطوری  غذای ترش یا چرب تاثیری داره ؟

سلام، صد در صد با دارو درمان میشه، ولی یه نکته که زیاد تو نی نی سایت دیدم خیلیا میان میگن داروی شیمیایی مصرف نکن، هرررر چیزی وارد کبد شه بعنوان فرمول شیمی تجزیه و تحلیل میشه، یعنی چی؟

یعنی شما آب هم بخوری کبد اونو بعنوان H2O در نظر میگیره نمیگه آخ جون آب آب،

دارو درمانی بشدت علائم رو ضعیف میکنه تا اونجایی که از بدن بره بیرون و دو تا شرط داره اول اینکه به هیچ عنوان سر خود قطع ناگهانی نکنین و به حرف پزشکتون اعتماد کنین تا مطالب سایت ها

بهم خنديدن چون متفاوت بودم! بهشون خنديدم چون همه شون مثل هم بودن!
با دارو خوب میشه  یا همینطوری  غذای ترش یا چرب تاثیری داره ؟

بعد اینم یادم رفت بگم، یسری خوراکی ها هستن که بهشون میگن Triggers یعنی ممکنه باعث ایجاد و یا شدت گرفتن شه، مثلاً کافئین(چای،قهوه) و شکلات ، و مشروب که باعث میشه اثر هدف دارو ضعیف یا بی استفاده شه

من از یه بیماری میترسم وقتی علاعمش میاد سراغم و بهش فکر میکنم در یک ثانیه فکم قفل میشه ...بدنم میلرز ...

این علتش ترس خودت و زوم شدنته به اصطلاح آدم ریزبینی هستی، این علائم هیچ ضرری برای بدنت نداره اما کیفیت زندگی رو پایین میاره، با مصرف داروهای SSRI و TCA ها موقع خواب کاملا حل میشه، حتی الان دستگاه های نوروفیدبک و بیوفیدبک اومده که اون قسمت از مغز که فعالیت بیشتری داره رو با یسری امواج اصلاح میکنن، مثلا یه بیماری مثل پنیک یا احتلال اضطراب و وسواس و ... کاملا بدون دارو درمان میشن

میشه راجبش بیشتر توضیح بدی وراهای مقابله بااین اضطراب چی هست

اول از همه باید علت استرس رو تشخیص داد

شما اول ببین استرس داری یا اضطراب

استرس محرک بیرونی داره مثلا ترس کنکور، ترس از دعوا 

اما اضطراب به دلیل به هم خوردن بالانس انتقال دهنده های عصبی توی مغز شکل میگیره که با دارو هایی مثل فلوکستین،سیتالوپرام ، اس سیتالوپرام، آسنترا، پاروکستین، تری فلوئوپرازین بعنوان ضد اضطراب و تشویش کاملا درمان میشه،

تو خانوم ها کمبود ویتامین دی و کم خونی، کم کاری یا پرکاری تیرویید، افتادگی دریچه میترال، میتونه زمینه ساز باشه، اول بعد از مطمئن شدن از سلامت جسمی که بالا ذکر کردم بعد میشه گفت علتش ذهنه و پروسه درمان دارویی و یا غیردارویی مشخص میشه، حتی الان دستگاه های QEEG اومده که احتلال یا بیماری ذهنی که باعثش شده رو بصورت قطعی تشخیص میده و شما نیاز نیست نگران باشی پزشک تشخیص دقیق داده یا به اندازه کافی گوش داده

من با خانوادم مشکل دارم خیلی تو این سال ها با رفتاراشون ازردم کردن امسالم که حجتو تموم کردن ...منم خ ...

با گوشت و پوست و استخون درکت میکنم ،

منم تو شرایط مشابهی بودم که بابام با گواهینامه گرفتن یا دانشگاه قبول شدنم یا وقتی بورسیه شدم و بخاطر دو ریال پول گفت نمیدم و ... بطور کلی با کلی عذاب سر کردم

نکته مهم اینه اونا هر رفتار بدی دارن اصلا الگوی خودت قرارشون نده

بقول معروف هیچ بزرگتری قابل احترام نیست مگر اینکه خودش احترام خودشو حفظ کنه، اما نا امید نشو

کلی دارو هست که افکارت رو بی نهایت آروم میکنن 

یطوری که نهایتأ بی تفاوت از کنار حرکاتشون میگذری تا اینکه حرص بخوری یا استرسی شی

هر چی دوست داری و تو دلته رو بنویس هم تو سبک میشی هم من بتونم خوشحال میشم کمکت کنم

با گوشت و پوست و استخون درکت میکنم ، منم تو شرایط مشابهی بودم که بابام با گواهینامه گرفتن یا دانشگا ...

تاپیکای منو ببینی  در مورد خانوادم نوشتم که چقدر بین پسر دختر فرق گداشتن و اینا ... اگه بتونم  دارویی بخورم که مدام بهشون فکر نکنم مدام با خودم درموردشون حرف نزنم  خیلی خوب میشه ... الان من کتاب ورد اسکیلز رو شروع کردم به قصد  یادگیری زبان برای تافل و ایلس و اینا ولی باورت میشه تا درس ۱۰ بیشتر نخوندم ...یه روز به خودم میام میبینم به خاطر اونا عمرمو تباه کردم خودمو نابود کردم کاش میشد قوی بشم بهشون فکر نکنم ... کاش اونا سر عقل میومدن ...

تاپیکای منو ببینی  در مورد خانوادم نوشتم که چقدر بین پسر دختر فرق گداشتن و اینا ... اگه بتونم & ...

انسان خیلی از حالات و روحیات و رفتارشو از محیط میگیره ، متاسفانه یکی در به در دنبال بچه دار شدنه و خدا بهش نمیده ، یکی هم قدر نمیدونه،

اما هیچ کدوم اینا تقصیر تو نیست گل دختر 

داروی اس سیتالوپرام 10 رو سه روز اول نصف و بعد یدونه کامل بخور و در کنارش برای کنترل اضطراب و تفکرات تکرار شونده قرص تری فلوئوپرازین 1 رو بعد نهار مصرف کن

حدود چند روز شاید استرس و فکرت بیشتر شه اما از هفته سوم اثرات فوق العاده ش رو میبینی و قیمتشون هم خیلی مناسبه،

تاپیک هات رو حتماً میخونم 

تاپیکای منو ببینی  در مورد خانوادم نوشتم که چقدر بین پسر دختر فرق گداشتن و اینا ... اگه بتونم & ...

هر سوالی هم در خصوص زبان و آیلتس داشتی بپرس حتماً راهنماییت میکنم، من بورسیه ارشد زبان شدم اسپانیا کل هزینه ش هم 60 میلیون میشد اما بابام بجای اینکه خوشحال شه گفت بچه خر کیه !

ولی صد بارم بشکنم باز گچ میگیرم

قوی باش فقط 

هر سوالی هم در خصوص زبان و آیلتس داشتی بپرس حتماً راهنماییت میکنم، من بورسیه ارشد زبان شدم اسپانیا ک ...

این تاپیکمو بخون مشکلمو کامل گفتم  

در مورد ایلس و اینا بگم که من خیلی به زبان علاقه دارم ... ولی خوب مبتدیم کتاب اکسفور ورد اسکیلز رو که دیدم خوشم اومد علاقمند شدم بخونمش الان با استاد حسنیان تو یوتیوب میخونم ...ولی خوب  درگیریای فکریم نمیزاره  بخونم‌...