2777
2789
عنوان

دکتر زنان فلوشیپ بارداری پرخطر خوب معرفی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 25 پست
خوبه پس موندم به خاطر بیماریم برم پیش کی برم که آشنا با بیماری خود ایمنی باشه

ببین عزیزم شما باید تحت نظر دوتا دکتر باشی یکی دکتر زنان واسه بارداری پر خطر که مواظب جنینت باشه 

یه دکتر هم واسه رماتیسمت 

پیش دوتاشون باید ویزیت شی 

خدایا تو بساز، توبسازی قشنگتره❤️اللهم عجل لولیک الفرج علیه السلام 🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم شما باید تحت نظر دوتا دکتر باشی یکی دکتر زنان واسه بارداری پر خطر که مواظب جنینت باشه&nbs ...

دکتر برنا و دکتر حنطوش زاده دونفر اول همین بارداری های پر خطرن 

ولی من شنیدم که حنطوش یه دکتر کمکی واسش ویزیت میکنه 

ولی دکتر برنا خودشون شخصا ویزیت میکنن. 

دوم اینکه یه دکتر روماتولوژی خوب پیدا کن 

من دکتر موثقی رو پیشنهاد میدم دکتر خوبیه 

خدایا تو بساز، توبسازی قشنگتره❤️اللهم عجل لولیک الفرج علیه السلام 🌱

سلام عزیزم خوبی؟؟

خیلیییییی بهت تبریک میگم

اگه یادت باشه پارسال راجب آزواسپرمی صحبت کردیم

خیلی خوشحالم که مامان شدی

اگه تهران هستی می خوای یه دکتر عالی معرفی کنم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

سلام عزیزم خوبی؟؟ خیلیییییی بهت تبریک میگم اگه یادت باشه پارسال راجب آزواسپرمی صحبت کردیم خیلی خو ...

سلام عزیزم مرسی شما خوبید قربونت سلامت باشی نه فراموش کردم یادم نمیاد دکتر بارداری معرفی کن خوشحال میشم

سلام عزیزم مرسی شما خوبید قربونت سلامت باشی نه فراموش کردم یادم نمیاد دکتر بارداری معرفی کن خوشحال م ...

تو پیاما نگاه کنی هست باهم تو خصوصی صحبت کردیم

دکتر مریم مشفقی دکتر بارداری پرخطر مطبش تو پاسداران

خیلیییی دکتر خوبیه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍