2777
2789
اره عزیزم هر چیزی امکانش هست فقط اول بستگی به ژنتیک داره و عادت بدنی البته تغذیه هم خیلی موثره و یه ...

همونن از ژنتیک اعصابم خورده هم مامانم هم مامان بزرگم باسناشون صافههه منم انگار به اونا کشیدم خیلی بدم میاد از هیکلم 

خداروشکر باز تاثیر داره🥺♥️

همونن از ژنتیک اعصابم خورده هم مامانم هم مامان بزرگم باسناشون صافههه منم انگار به اونا کشیدم خیلی بد ...

عزيزم باید ارادت قوی باشه تلاش کن حتما به اندام دلخواهت میرسی

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 ›

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزيزم باید ارادت قوی باشه تلاش کن حتما به اندام دلخواهت میرسی

اره واقعا اگه مامانم بزاره ادامه بدم🥲🥲

این مربیش سنش خیلی کم بود ولی مهربون بود 

کلا مربی از اول تا اخر بالاسرته موقع تمرینات؟

اره واقعا اگه مامانم بزاره ادامه بدم🥲🥲 این مربیش سنش خیلی کم بود ولی مهربون بود  کلا مربی ا ...

نه گلم اگه میخوای بدنسازی بری مربی اول بهت مشاوره میده بعد بهت برنامه ورزشی میده یه روز بهت آموزش میده روز های دیگه خودت باید انجام بدی در ضمن هر ماه باید برنامت عوض کنی چون بعد از یک ماه بدن عادت میکنه به برنامه قبلی شاید نتیجه مطلوبی نگیری

نه گلم اگه میخوای بدنسازی بری مربی اول بهت مشاوره میده بعد بهت برنامه ورزشی میده یه روز بهت آموزش می ...

اره اتفاقا گفت دفترچه ببرم برناممو بگه 

اها اینجوریه پس

مرسی گفتی برنامه غذاییش چجوریه برای شما؟چه غذاهایی مثلا گفته

اره اتفاقا گفت دفترچه ببرم برناممو بگه  اها اینجوریه پس مرسی گفتی برنامه غذاییش چجوریه برای ش ...

عزيزم هر فردی برنامش فرق داره