2777
2789

دیروز هفته ۸ از تاریخ مریودم میشه ولی توی سونو گفت توی ۶ هفته مونده و اندازه ساک ۱۱ هست و کیسه زرده هست و گفت ما توقع داشتیم تا الان حداقل ساک بزرگتر و کیسه زرده باشه

گفت داروهات قطع کن داروهام شیاف پروژسترون و امپول انوکساپارین و ویتامین‌ها بود گفت نهایت تا یکهفته خودش میوفته اگر نیوفتاد بیا بهت قرص میدم 

من گفتم دکتر میشه بلز بهش وقت داد و یکهفته دیگه دارو استفاده کنم فت آره میتونی هفته دیگه بیای سونو ولی خب دیگه بعید میدونم ...

خیلی این ۴ هفته استرس کشیدم سه بار رفتم سونو چون ساک کوچیک بود 

خیلی استرس و...

یه بار دیگه سقط داشتم که قلب تشکیل نشده بود دلم گرفته اینسری خدا فکر کردم خییییلی بهم حال داده و خوشحال بودم 

شوهر من اصلا راضی نمیشد برای اقدام 

دیگه الان که اینطور شد ....

منم یک بار داشتم دو هفته هم شیاف زدم نشد آخرش سقط شد

اگر خواستی اقدام کنی حتما پیش یک دکتر برو برای سقط مکرر و آزمایش‌های تکمیلی بده 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تجربشو داشتم

انشالله اون چیزی که خیره پیش بیاد.

اگه تشکیل نشد نمونه سقط رو بده ازمایشگاه تا علت رو بفهمن

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.

هرچی مصلحت بشه 

من اولی بعد از قلب سقط شد 

سه ماه بعد دوقلو دختر پسر شد 28 هفته اومدن وبع از مدتی مردن 

بعدیش 6 ماه بعد حامله شدم ب قلب نرسید 

بعدیش همین سید علیرضاست ک با معجزه و خواست خودش اومد تو دلم نفهمیدم رفته بودم لیزر بواسیر همون ماه خدا اینو داد 

همش میگفتم کاش دوقلوها هم همون اول نمیموندن تا من و بابایی رو بایه دنیا غم و کلی سیسمونی یه اتاق در بسته شناسنامه های سیاه شدمون دو تا قبر ک نشون ندارم ما رو پیر نمیکردن 

میگم ک خدا بایدبخواد

برا ظهورش صلوات

برای من که صدای قلبشون شنیدم ولی قلبشون وایستاد کورتاژ شدم

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

هرچی مصلحت بشه  من اولی بعد از قلب سقط شد  سه ماه بعد دوقلو دختر پسر شد 28 هفته اومدن وب ...

منم دردم با شما یکیه منم پسرم ۳۰هفته بدنیا اومد بعد ۵روز فوت ورد و بعد۲سال واقعا جای خالیش توزندگیم حس میشه و منم شناسنامه براش گرفتم و لی میدونم قبرپسرم کجاست وبیشتر جمعه ها میرم پیشش

شوهرم بهم نمیگه وگرنه خودمون دفن کردیم 

کاش راضیش کنی بری خیلی آروم میشی 

من تا ۴۰روز خبر ندلشتم شوهرم خودش دفنش کرد بهم نمیگفت اصلا آخر باگریه بهش گفتم تو منو ببر قبرشونشونم بده خاکشو ببینم آروم میشم  و بعد ۴۰روز رفتم و واقعا هم آروم شدم ولی یکسال تمام هرروز براش گریه کردم

کاش راضیش کنی بری خیلی آروم میشی  من تا ۴۰روز خبر ندلشتم شوهرم خودش دفنش کرد بهم نمیگفت اصلا آ ...

من الان 3 سال میگذره علی من ک بدنیا اومد دیگه کمتر یادشون افتادم یعنی خدا کاری کرد ک کپ اون یکی پسرمه دور از جون 

ولی تا ابد تو قلبم هستن💔

خودمم بکشمم کسی آدرس نمیده میگن زیر درخته حالا کدوم درخت الله اعلم

برا ظهورش صلوات
عریزم حدا بهت صبر بده درکت میکنم خداروشکر پسرت رو داری خدا برات نگه ش داره 

ممنون عزیزم آره خدا رو خیلی شکر 

میگم خدایا ب کدامین ثواب این پسرو بهم دادی بگو دوباره بکنم بلکه دوباره بدی 

دلم خیلی دومی سومی چهارمی دهمییییییی رو میخواد 

ولی هر وقت بخواد میده خودش

برا ظهورش صلوات