2777
2789

برا چ کاریه؟

۹۲کیلو(زمستون۱۴۰۱)...۹۰کیلو(۲۱فروردین۱۴۰۲)...۸۴کیلو(۱۴۰۲/۲/۱۴).....هدف اینده در عرض ۳ هفته تا یک ماه:وزنِ زیر ۸۰ کیلو......تونستممم💪🫀۷۹/۹۰۰(۴خرداد۱۴۰۲) ...۷۸ کیلو در ۳۱ خرداد...هدف بعدی رسیدن به وزن ۷۵ کیلو در ۳۱تیر(ورزش از نیمه دوم ماه)جااانن بهش رسیدددمممم۷۵کیلووو😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لایک

فکرکنم هم گرونه هم تزریقش ریسک داره برای کبد

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

دست بردارید بابا قرن ۲۱ ایم همه دارن برنز میکنن شماها هنوز فکر سفید شدن

تنها جایی ک این چرت و پرتا رو میبینم نی نی سایته

نیست هیچ احدی لایق احترام..!                                            
دست بردارید بابا قرن ۲۱ ایم همه دارن برنز میکنن شماها هنوز فکر سفید شدن تنها جایی ک این چرت و پرتا ...

والا دیگه نمیبینم کسی برنز کنه

۹۲کیلو(زمستون۱۴۰۱)...۹۰کیلو(۲۱فروردین۱۴۰۲)...۸۴کیلو(۱۴۰۲/۲/۱۴).....هدف اینده در عرض ۳ هفته تا یک ماه:وزنِ زیر ۸۰ کیلو......تونستممم💪🫀۷۹/۹۰۰(۴خرداد۱۴۰۲) ...۷۸ کیلو در ۳۱ خرداد...هدف بعدی رسیدن به وزن ۷۵ کیلو در ۳۱تیر(ورزش از نیمه دوم ماه)جااانن بهش رسیدددمممم۷۵کیلووو😍😍😍
ن بابا هنوز همه سفید دوس دارن

این فکر توعه 

برو تهران بالا شهر ببین همه از دم برنز

برو مدلا رو ببین همه برنز

برو خواننده های خارجی رو ببین همه برنز (کندال جنر.کیم کارداشیان.دوالیپا.نیکی میناژ.ریحانا)انقدر هم همه دوسشون دارن این افکار مال قدیم بود ک سفید دوست داشتن

والا دیگه نمیبینم کسی برنز کنه

بالا شهر تهران دختر داییم میگفت رفتم همه برنز از این ژلیشای سفید هم زده بودن ک برنزیشون مشخص بشه.اینطوری باعث میشین دل سبزه ها بشکنه.

دست بردارید بابا قرن ۲۱ ایم همه دارن برنز میکنن شماها هنوز فکر سفید شدن تنها جایی ک این چرت و پرتا ...

وا سلیقه ایه دیگه 

چطور برنز میکنن پوستو میسوزونن و خطر سرطانو به جون میخرن چرت و پرت نیست 

سفید شدن چرت و پرته؟

وا سلیقه ایه دیگه  چطور برنز میکنن پوستو میسوزونن و خطر سرطانو به جون میخرن چرت و پرت نیست&nbs ...

دیگ اینش ب من ربط نداره راجب برنز کردن هم اطلاعی ندارم.ولی این خانم دارن توهین میکنن ب سبزه ها میگن همه سفید دوست دارن😐داره جمع میبنده خودم سفیدم اما بخاطر امثال این خانم خواهر من ک سبزست اینقدر از خودش بدش اومده بخاطر حرف چهار تا پیرزن