۹۲کیلو(زمستون۱۴۰۱)...۹۰کیلو(۲۱فروردین۱۴۰۲)...۸۴کیلو(۱۴۰۲/۲/۱۴).....هدف اینده در عرض ۳ هفته تا یک ماه:وزنِ زیر ۸۰ کیلو......تونستممم💪🫀۷۹/۹۰۰(۴خرداد۱۴۰۲) ...۷۸ کیلو در ۳۱ خرداد...هدف بعدی رسیدن به وزن ۷۵ کیلو در ۳۱تیر(ورزش از نیمه دوم ماه)جااانن بهش رسیدددمممم۷۵کیلووو😍😍😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س) ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹 خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚
دست بردارید بابا قرن ۲۱ ایم همه دارن برنز میکنن شماها هنوز فکر سفید شدن تنها جایی ک این چرت و پرتا ...
والا دیگه نمیبینم کسی برنز کنه
۹۲کیلو(زمستون۱۴۰۱)...۹۰کیلو(۲۱فروردین۱۴۰۲)...۸۴کیلو(۱۴۰۲/۲/۱۴).....هدف اینده در عرض ۳ هفته تا یک ماه:وزنِ زیر ۸۰ کیلو......تونستممم💪🫀۷۹/۹۰۰(۴خرداد۱۴۰۲) ...۷۸ کیلو در ۳۱ خرداد...هدف بعدی رسیدن به وزن ۷۵ کیلو در ۳۱تیر(ورزش از نیمه دوم ماه)جااانن بهش رسیدددمممم۷۵کیلووو😍😍😍
برو خواننده های خارجی رو ببین همه برنز (کندال جنر.کیم کارداشیان.دوالیپا.نیکی میناژ.ریحانا)انقدر هم همه دوسشون دارن این افکار مال قدیم بود ک سفید دوست داشتن
وا سلیقه ایه دیگه چطور برنز میکنن پوستو میسوزونن و خطر سرطانو به جون میخرن چرت و پرت نیست&nbs ...
دیگ اینش ب من ربط نداره راجب برنز کردن هم اطلاعی ندارم.ولی این خانم دارن توهین میکنن ب سبزه ها میگن همه سفید دوست دارن😐داره جمع میبنده خودم سفیدم اما بخاطر امثال این خانم خواهر من ک سبزست اینقدر از خودش بدش اومده بخاطر حرف چهار تا پیرزن