2777
2789
عنوان

کیا ابروهاشونو میکرو کردن؟

253 بازدید | 18 پست

من میخوام ابروهامو میکرو کنم ولی میترسم چهرم زمخت و سن بالا بشه

اگر تجربشو دارید میشه بگید شما راضی هستین یا نه؟ 

تا حالا پروانه ای رو دیدی که از اول  پروانه بوده باشه؟ میدونی چه شب هایی رو تنهایی توی پیله‌ی تنگ و تاریک سپری کرده؟میدونی تا مرحله‌ی بالغ شدن چه خطراتی رو از سر گذرونده؟ میشد که نتونه دووم بیاره خسته بشه ...اونوقت دیگه پروانه نمیشد... هیچ وقت بالهای رنگارنگ روی بدنش نقش نمی‌بست و بالا سر هیچ برکه ای پر‌نمی‌زد...اگه هنوز داری توی پیله دست و پا می زنی بدون که تهش پروانه شدنه....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظر من هرکی کرده چهرش سن بالا شده

من خیلی از اینش میترسم چون الان همه سنمو ۲ ۳ سال کوچیکتر میگن، نمیخام یهو سنم بیشتر شه

تا حالا پروانه ای رو دیدی که از اول  پروانه بوده باشه؟ میدونی چه شب هایی رو تنهایی توی پیله‌ی تنگ و تاریک سپری کرده؟میدونی تا مرحله‌ی بالغ شدن چه خطراتی رو از سر گذرونده؟ میشد که نتونه دووم بیاره خسته بشه ...اونوقت دیگه پروانه نمیشد... هیچ وقت بالهای رنگارنگ روی بدنش نقش نمی‌بست و بالا سر هیچ برکه ای پر‌نمی‌زد...اگه هنوز داری توی پیله دست و پا می زنی بدون که تهش پروانه شدنه....

اره من راضیم خیلی ابروهام بهتر شده 

از من پشت ابروهام خالی بود ولی الان خوب شده

بستگی هم داره پیش کی بری

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

من ابرو هام کم پشت بود وقتی میکرو کردم خیلی چهرم باز شد از مداد کشیدن هم خسته شده بودم راحت شدم

چقدر دوام داره؟ 

من میکرو کردم کادر خود ابرومو پر کرد عیب های ابروم رو گرفت فقط جاهای خالی رو پر کرد خیلی قشنگ شده سبک هایپر نچرال زدم،اتفاقا برعکس ابروهام باریک و کوتاه بود فاصله ش از هم زیاد بود الان دخترانه شده و سنم رو کمتر نشون میده خیلی راضیم فقط کاش دوامش بیشتر از یکی دو سال بود 🥲

موندنی ترین رفیق من امام حسین💔
اگه برات تو خود کادر ابروت کار کنه اتفاقا خیلیم قشنگ میشه من خودم میکرو کارم

مامانم پیش بهترین میکروکار اصفهان رفت، تمام نمونه کاراشم تو اینستا من دیدم و مطمئن شدم کارش خوبه

ولی خیلی چهرش زمخت شده بود تا ۳ ۴ ماه

رنگش که کمتر شد ، بهتر شد 

من میکرو کردم خیلی طبیعی و قشنگ شده باید جای عالی بری من خودم سالن خانم مریم حمزه ای رفتم 

تو سایتشون همه نمونه کار ها و اطلاعات شعبشون موجود

یه فرم داره اونو پر کنید ، 

هم مشاوره رایگان می‌گیرید ، 

هم تخفیف می‌گیرید ،

هم تو قرعه‌کشی‌های ماهیانه ۳۰ میلیون تومان برای ۳ نفر شرکت میکنید 

https://maryamhamzei.com/ 

نظرات و رضایت مشتریاشونم هست ببینید

این پیج اینستاشون میتونی نمونه کاراشونو داخلش ببینی

هزینه اش چقدره؟

بهم گفتن بین ۸۰۰ تا یک و نیم ، بستگی داره

از من یکم جاهای خالی داره فکر نکنم زیاد بشه 

فقط اگه میخواین برین حتتتما جای خوب برین چون اگر ماهر نباشه فاتحه ابرو رو میخونن،من تو شهرمون جاهای ارزون هم بود اما رفتم یه جایی که ماهر بودن و خیلیم هزینه کردم اما می ارزه خیلی خیلی نچرال و قشنگ شده

موندنی ترین رفیق من امام حسین💔