2777
2789
عنوان

رابطه قبل ازدواج

2127 بازدید | 119 پست

وای ی کار وحشتناک کردم میدونم کارم خیلی بی فکری دارم بدبخت میشم یه پسری رو دوست داشتم‌ک ی سال باهم بودیم و اومد خاستگاریم و قرار شد بعد محرم عقد کنیم و اجازه صیغه و محرمیت ندادن تا اون موقع و نمیدونستن من باهاش قبل دوست بودم فک میکنن خاستگار سنتی بوده 😭😭 دیگه چون ما باهم دوست بودیم بعد خاستگاری ازم رابطه خاست گفت دیدی ک نانرد نیستم خاستگاریتم اومدم پس نمیتونی بهم نه بگی کلی حرف زد گولشو خوردم و گذاشتم بهم دست بزنه الان چندوقته بهونه کرده میگه ما ب درد هم نمیخوریم زنگ میزنم سرم داد میزنه میگه نمیخامت و خانوادشم میدونن چیکار باهام کرده ولی اونا منو مقصر میدونن و طرف پسرشونن😭😭😭

چیکار کنم دارم میمیرم😭😭😭 ب هیچکس نمیتونم چیزی بگم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای 🥺

میشه برای به خوبی و خوشی فارغ‌التحصیل شدنم و قبول شدن در آزمون دستیاری یه صلوات بفرستید 💝😇 اگه خدا بخواد رزیدنت چشم پزشکی آینده💛🦋                                                                   اینجانب یک عدد اینترن خسته😪 که با بند بند سلول های بدنش منتظر فارغ تحصیل شدنه😁 بله انشالا مرداد ماه فارغ‌التحصیل میشم😃 رایج ترین سوالی که از دانشجو های پزشکی پرسیده میشه: چرا نرفتی دندون؟ و اما جواب من: به خدا سوگند که اگر خورشید را در دست راست و ماه را در دست چپم بگذارند(سیس سخنرانی گرفتم 😁) بازم پزشکی رو انتخاب میکنم چرا؟ چون توی این راه با تیکه ای از وجودم (نامزدم) آشنا شدم🙂🌷میشه برای خوشبخت شدنمون و اینکه زودتر کارامون جور بشه بتونیم عروسی بگیریم یه صلوات بفرستی؟👩🏻‍⚕️🧡   امضای بالا رو اصلاح میکنم: فارغ‌التحصیل پزشکی عمومی:) .