2777
2789

هفته ۱۰ بارداری هستم حدودا سه هعته پیش آزمایش ادرار دادم که عفونت باکتری داشتم قرص سفکسیم ۴۰۰ دادن بهم تا یه هفته خوردم بعد چون ترشح زرد هم داشتم دکتر کرم کلوتریمازول یک درصد داد تا یه هفته استفاده کردم خوب شدم آزمایش ادرار رو تکرار کردم این دفعه باکتری رو زده بود few ولی گاهی سنگینی زیر دل رو دارم و ترشح آبکی که همراهش لکه های زرد و سفید روی لباس زیرم میبینم یعنی باز هم عفونت دارم؟

تازه سوزش سر معده هم چند روزه ولم نمیکنه اونو دیگه نمی دونم باید چکار کنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اب زیاد بخور که لباس زیر چرا میپوشی تو باید دامن یا پیرهن بلند بپوشی هوا ردو‌بدل بشه

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم