خانما بچم یبوست داره دوهفتس بعد با گوش پاکن تحریک میکردم جواب میداد اما نمیدونستم که نبایدداخل میکردم تا میله گوش پاکن یکم میبردم داخل بعد هی پیچ میدادم تحریک شه بعد مامانم گف رودش آسیب میبینه الان چه غلطی بکنم نمیدونستم بده آخه هیچجوره مدفوع نمیکرد یعنی آلان روده هاش آسیب دیدن امروزم انجام دادم هر سری ببخشید گوش پاکن میومد بیرون مدفوع بود ولی الان نه از صب هم پی پی نکرده بااینکه شربت دادم میترسم روده اش چیزیش شده خدایا من هیچی حالیم نیس خیلی احمقم😭😭😭😭
ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي میکند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
شکمشو باید با روغن زیتون ماساژ بدی به مقعدش کار نداشته باشه مگه اینکه مدام زور بزنه و نتونه انحام بده اونموقع است که نیاز به شیاف داره که روده هاش زخم نشن
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
نه عزیزم نگران نباش اگر خون نیومده حتما چیزی نشده ولی کار خطرناکیه دیگه نکن
روغن زیتون بهش بده منم پسرم همش یبوست بود یه قاشق گاهی دوتا قاشق بهش روغن زیتون میدادم شکمش کار میکرد حتما که نباید هر روز کار کنه هر چندروز یک بار هم کار کنه میگن اشکالی نداره
نه روده چیزیش نشده اما تحریک با گوش پاک کن و اینچیزها برای بچه های زیر یک ماه که شاید هنوز دستگاه گوارش ن کامل نشده خوبه بچه دو ساله باید ببری دکتر ببینی علتش چیه و بد تغذیه درست خوبش کنی
ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي میکند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است