2777
2789
عنوان

مادر شوهرم از یک نفرطلا دزدی کرده به من نگفت ولی من فهمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1965 بازدید | 83 پست
من اگه مطمئن بودم یه کاری میکردم یا این بره پس بده یا صاحب طلا بیاد یقشو بگیره پس بگیره چون وقتی مید ...

اگه مادرشوهرم نبود این کار راحت بود مادر همسرمه 

من از اون ترسی ندارم میترسم زندگی خودم نابود شه همسرم بگه چرا ابروی مادرمو‌ بردی پدرشوهرمم بفهمه یا میکشتش یا طلاقش میده پدرشوهرم ماهی نزدیک سی میلیون حقوقشه این نمیدونم چه مرضی داره این کارهارو میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواب نما که نشده، طبق یه شواهدی داره این ادعا را میکنه. ریدم تو اون زندگی که آدم باید برای حفظش پا ر ...

بله با حرف هاتون مو به بدنم سیخ شد من چیکار کنم دارم دق میکنم من طرفم زیاد دوسش ندارم ولی نمیتونم بیخیال شم بدبختی زندگی خودم کم نبود اینم اومد روش

بحث حفظ زندگی نیست بحث دخالت بیخودیه  سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن  مگه اون گردن می ...

گردن که نمیگیره چون خیلی خبره س میشناسمش 

درسته سری درد نمیکنه دستمال نمیبندن طرف چی گناه نداره میدونم ادم ثروتمندی نیست اون تیکه طلا رو گذاشته بود برای روز مبادا همسرش مریضه مستاجره شوهرشم چن روزه داره دعواش میکنه میگه گمش کردی 

ولی مادرشوهر من چند دست خونه دارن حقوق شوهرش ماهی سی میلیونه چرا باید ظلم کنه 

بنظرم به شوهرت نگو به دوعلت.یکی اینکه غرور شوهرت میشکنه وامکان داره زندگی خودتم خراب بشه وجنگ و دعوا ...

یه چیزی بگم باور میکنی ادمیه که من برم بهش بگم فورا زنگ میزنه به شوهرم و با گریه میگه به شوهرم زنت بهم تهمت میزنه همچین خبریه ادم تو زندگیم مثل این بشر ندیدم

گردن که نمیگیره چون خیلی خبره س میشناسمش  درسته سری درد نمیکنه دستمال نمیبندن طرف چی گناه ندار ...

میدونم عزیزم 

اگر میتونین در حد توان مالیتون کمک کنین بهشون

خدا هم جواب مادر شوهرتون بده

چون آخر سر شما مقصر میشی

آخه چرا اینکارا رو میکنه؟😐🤔😐

انسانیت خوبه ولی خب تو این شرایط به نظر من شما فقط به دردسر میفتی

مگه از یک راه غیر مستقیم بتونی کمک کنی طلا رو پس بگیرین

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

یه چیزی بگم باور میکنی ادمیه که من برم بهش بگم فورا زنگ میزنه به شوهرم و با گریه میگه به شوهرم زنت ب ...

اگه میدونی شوهرت حواستو نداره از یه راه دیگه ناشناس به مادرشوهرت بگو که نفهمی تویی ودر ضمن زیرشم نزنه

چون جاری میاد خونه مادر شوهر اونم میره خونه ی جاری و شما هم هر دو رو میبینید و میشناسی 

از پسر خودش که دزدی نمیکنه این برای فامیل ها زرنگه پارسالم از پلاستیک فروشی محلشون دزدی کرده بود صاحبش از دوربین شناخته پیداش کرده بود اومده بود در خونشون همسایه روبروی مادر شوهرم دوستمه اون بهم گفت من باور نکردم گفتم تهمت میزنن این چیزی کم نداره تا دزدی کنه

میدونم عزیزم  اگر میتونین در حد توان مالیتون کمک کنین بهشون خدا هم جواب مادر شوهرتون بده چون ...

خدا جوابشو میده با این حرفت به گریه افتادم سخت ترین درد برای یه مادر عذاب بچه شه شوهرمن ادم پاکیه ادم زحمت کشیه حقشو از شوهر من نگیره خدا ازش نگذره که گناه میکنه همسر من تاوان باید پس بده الهی از خودش حق بگیره خودش درد بی درمان بگیره

اگه میدونی شوهرت حواستو نداره از یه راه دیگه ناشناس به مادرشوهرت بگو که نفهمی تویی ودر ضمن زیرشم نزن ...

بله ممنونم امروز چن نفر همین رو گفتن باید این کارو کنم خدا کنه به نتیجه برسم این عذابم رو دوش من برداشته شه

بله ممنونم امروز چن نفر همین رو گفتن باید این کارو کنم خدا کنه به نتیجه برسم این عذابم رو دوش من برد ...

خدا کمتون کنه شما ادم درستی هستی که عذاب وجدان گرفتی خدا بهترینهارو سر راهت قراربده