2777
2789
ایشالا قسمت همه‌ی منتظرا، به زودی دامنشون سبز بشه

عزیزم

الان با این حالت منم دعا میکنی؟🥺🥹

خیلی محتاجم به دعا

اینکه زندگی منم درس بشه رابطم با شوهرم خوب بشه منم بچه دار بشم؟دعام میکنی؟🥹💔

دعا میکنید بچم صحیح و سالم به دنیا بیاد❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علائممم داشتی؟؟

بیشنر همون علائم پریودی، سینه‌هام خیلی حساس و دردناک شدن، دل درد و کمر درد البته شدیدتر از قبل، خواب‌آلودگی، تکرر ادرار و یه کمم گرفتگی عصلات که فکر میکردم مال تمرینات باشگاهه.  سرگیجه و احساس گرسنگی شدید هم داشتم

عزیزم الان با این حالت منم دعا میکنی؟🥺🥹 خیلی محتاجم به دعا اینکه زندگی منم درس بشه رابطم با شوه ...

عزیزم الهی همه چیز به بهترین شکل ممکن برات رقم بخوره و به خواسته‌های دلت برسی

بیشنر همون علائم پریودی، سینه‌هام خیلی حساس و دردناک شدن، دل درد و کمر درد البته شدیدتر از قبل، خواب ...

مبارکه گلم برای منم دعا کن امروز موعدمه کاش من حامله باشم 😔😔یکساله منتظرم 

عزیزم سونوگرافیست گفته احتمالا پسر، آخر هفته میرم سونو قطعی میشه

درسته فک کنم تستت دیر مثبت شده ..من ۴ روز قبل موعد تستم مثبت شد فک کنم این یکی هم دختره...۲ تا دختر دارم و کلی استرس برا جنسیت این !!

بع یِڪ شَهړ سَړ خَمٖ ڼَګړډَ۾ ټۅ ګِه شَهړۅڼډۍبےپِډَݛ😹👆🏿✨
درسته فک کنم تستت دیر مثبت شده ..من ۴ روز قبل موعد تستم مثبت شد فک کنم این یکی هم دختره...۲ تا دختر ...

ایشالا که خواسته‌ی خدا با آرزوی دلت یکی باشه، هر چی صلاحه... بسپار به خودش