2777
2789
عنوان

اعتیاد شدید به کاپوچینو

1903 بازدید | 15 پست

بدجوری اعتياد پیدا کردم هر روز باید بخورم، نمیخورم عصبی میشم انگار ی چیزی نیست 

شوهرم میگه داخلش ی ذره مواد میریزن که مشتری ثابت بشه 

واقعا میشه بنظرتون😐😐😐😐😐

کاش هیچ وقت وجود نداشتم.

حالا مواد دیگ خدایی نه ولی چون کافئین داره اعتیاد اوره 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

💗💗سلام به همه💗💗

🙏🏻🙏🏻استاتر واقعا معذرت میخوام🙏🏻🙏🏻

قصد مزاحمت ندارم ولی‌ میدونم تاپیک بزنم کسی حمایت نمیکنه💟

[🫂اگه روبیکا دارید پیج یک دختر‌ رو توی روبیکا فالو کنید🫂♡]

دیزاین غذا و کیک تولد➡️

دکوراسیون اتاق➡️

عکاسی➡ از. 〰️〰️〰️

گل و گیاه✔️

طبیعت✔️

غذا✔️

فینگر فود✔️

کیک تولد✔️

لباس ✔️

و کلی‌اموزش و ترفند های خفن و پست های رنگارنگ+کیفیت فوق العاده بالا⏩️

@honey_cake2023 

در روبیکا⬆️

۵بک داده میشود

سلام بارانا هسدم>✌🏻 عشق‌ رو با تموم سلول های بدنم درک کردم‌چطور میتونی به اونی که بهتون وفاداره خیانت کنید؟1401/9/19‌ زندگیم با وجودت به طور قشنگی تغییر کرد من شدم اون دختری که تو خواستیمن تشنه محبتاتم.تشنه شنیدن خنده هات.تشنه جان‌دل گفتنات.تشنه شنیدن صدات.تشنه دیدن چهره‌ات.  عشق"خیلی فراتر از این حرفاست در کنار همچی انقدر خاطره و زیبایی داره که از نظر من قابل بیان نیست به طور قشنگی تغییر کردیم💌❕️اونی که فراموشش کردی عشقت نبود🫂🙂

مواد ن 

ولی کافیین داره میگیره ادمو 

من ب چایی و قهوه و شکلات ب شدتتتتتت وابستم قطع شه عصبی میمش اون روزو

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

چه مارکی 

من گود دی عاشقشم ولی رژیمم نمی خورم

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
چه مارکی  من گود دی عاشقشم ولی رژیمم نمی خورم

گود دی خیلی گرون شده، ماه قبل 30 تایی خریدم 250

الان تیمز میخرم واقعا فرقی با گود دی  ترابیکا نداره 

تؤاین 6  7 ماهه تقریبا همه مارکی استفاده کردم 

کاش هیچ وقت وجود نداشتم.
آره خواهرِ من چندساله ؛ هر جا میبینمش یه بسته کاپوچینو باهاشه و میگه آبجوش برام بزار😁

حالا من جایی نمیرم ولی برم حتما منم میبرم 

کاش هیچ وقت وجود نداشتم.
خیلی بده قندش شدیییدا بالاس  بعد ی مدت باعث یبوست شدید هم میشه سعی کن قطعش کنی فقط ضرر خالیه ...

اره باید قطع کنم بخار قند اخلاق گندی دارم چای و دمنوش ک اصلا نمیخورم، 🤦‍♀️

ولی عرقیات گیاهی خیلی میخورم

اتفاقا ی مدت دچار یبوست شدم نمیدونستم بخاطر اینه، دو ماهی میشه صبح ناشتا اب جوشیده ولرم میخورم کلا خوب شدم 

شبکه سلامت چنتا دکتر گفتن اب ولرم ناشتا درمان خیلی از بیماری هاست 

کاش هیچ وقت وجود نداشتم.
اره باید قطع کنم بخار قند اخلاق گندی دارم چای و دمنوش ک اصلا نمیخورم، 🤦‍♀️ ولی عرقیات گیاهی خیلی م ...

حتما بزارش کنار واقعا ادمو داغون میکنه من خودم زخم خوردم ازش😂💔

حتما بزارش کنار واقعا ادمو داغون میکنه من خودم زخم خوردم ازش😂💔

یچیزی بگم باورت نمیشه انجوری ک ب کاپو اعتياد پیدا کردم ب مواد نداشتم 

موادو راحت متادون گذاشتم کنار و متادونم يکدفعه قطع کردم فقط 1 هفته اذیت شدم 

ولی این لعنتی نمیتونم نخورم 😑

کاش هیچ وقت وجود نداشتم.