الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من خودم گلیولم زیاد بوده تاثیری نداشته روم فقط یه چندبار باعث خودایمنی شد به بدن خودم حمله کرد اشتباهی کلم یه تیکش اندازه کف دست موهاش ریخت، اینجور موارد، اما سعی به درمان کن، چون باعث پیسی هم میشه دیدم که میگم گلبول سفید اگه رنگ دانه ها رو دشمن تشخیص بده حمله میکنه و میسوزونه رنگ دانه هارو و پیسی اتفاق میوفته که بدن پر لک سفید میشه گاهی میمونه کاهی کامل میشه و طرف سفید شدید میشه درمان نداره و به آفتاب حساسن ، پس درمان رو جدی بگیر و انشالله چیزی نیست، البته من زایمانمم زودرس بود بعضیا میگفتن واسه همینه
من دخترم ۱۴ماهش از یک سالگی گلبول سفیدش بالا رفت دکتر فوق تخصص خون آزمایشش فرستادم میگه مشکل نداره و ...
پس فوق تخصص گفته مشکلی نیست نیست دیگه ورا استرس میکشی همونپ به یچه انتقال میدی ، من دکتر فامیلمون بود کانادا بود گفت استرس ترسیدن، شوک ناگهانی بدتر میکنه محیطت باید اروم باشه درمانم شدم
بچه منم شدیدا میترسید اصل میبرم محیط بیمارستان گریه میکنه ، بهداشتم میترسه گریه میکنه تو ذهنش واکسن مونده ، فقط دکترشو دوست داره واسش دلبری میکنه اونم چون بغلش میکنه میچرخونه یا بهش جایزه برچسبمیده رو دستش، نبر بخدا من هر ماه بخاطر نارس بودن و چک کردن باید خون و ادرار مدفوع بچه رو میداذم سر یکسال دیگه نبردم بچه داشت دیوانه میشد، الان دخترم دو سال و هشت ماهشه ماشاالله سالم و سلامت