2777
2789

همسرم با برادر سر یه چیز بی ارزش قهر کرده بودن که البته مقصر جاریم بود موش دووند دیگه ۵ سال قهر حتی سلام نمیدن به هم 😐به منم که اصلا محل نمیدن چون جاریم گفته بود به همسرم دیگه خونه ما نیا و فلان 

بعد مادر شوهرم چند روز پیش رفتیم خونشون شام برادر شوهرم پایین خونه مادر شوهرم زندگی میکنه رفت به برادر شوهرم و جاریم گفت بیان بالا اشتی کنن نیومدن قشنگ صدا برادر شوهرم اومد که برگشت گفت برو گمشو بابا به مادر شوهرم 😑بعد گفت حمید گوه خورده پدر شوهرم بالا بود پیش ما اول به من نگاه کرد من خودمو زدم به کری شوهرمم با بچه خودشو سر گرم کرد حمید همسر من مثلا بهش گفت گوه خورد😐😐😐😐بعد مادر شوهرم اومد بالا گفت رفتم پمپ روشن کنم 

چقدر بیشعوره حالا دعواشون تو سرش بخوره چرا با مادرش اینطوری حرف میزنه

شما روح ندارید بلکه روحی هستید که جسم دارید👻 بدترین احساس دنیا اینه که، ندونی باید صبر کنی یا بیخیال شی🥺دارای مقام ۶ بار ترکیدن کاربری👸🏆

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی دلم برای مادرشوهرت سوخت😢 ولی اون صحنه که صدای برادرشوهرتو شنیدین و خودتونو زدین کوچه علی چپ ت ...

والا چی بگم اخه احترام برادر بزرگشو نگه نمیداره مثلا میگفتم متوجه شدم که گفته گوه خورده 😑

والا چی بگم اخه احترام برادر بزرگشو نگه نمیداره مثلا میگفتم متوجه شدم که گفته گوه خورده 😑

به مادرشوهرت بگو دیگه دنبال اشتی دادن نباشید ما دوست نداریم شخصیت کسی خورد بشه این وسط میفهمه که شنیدی 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
مادرشوهرت کار بدی نکرده فقط باید قبل از اومدن شما رو مینداخت بهشون...میخواد بین بچه‌هاش قهر و دعوا ن ...

مثل اینکه انداخته و خواسته عمل انجام شده بذاره 

من میگم دیگه دیره اونا اون موقعه که قهر کردن من به پدر شوهرم گفتم اره اینجور شده نزار طولانی بشه سرد بشن گفت تو که قشنگ بلدی قطع رابطه کنی با اینم بکن 😐حرفشو به من ببین اخه احمق