2777
2789
سلام به همگی... این تاپیک رو برای خانم های عزیزی که قصد باردار شدن دارن یا باردار هستن میزنم و ان شاءالله توش مطالبی در مورد تغذیه و توصیه های مذهبی قبل و حین بارداری بر اساس دستورات معصومین و سفارش پزشکان میذارم. البته خیلی از این مطالب رو ممکنه خیلی از شما عزیزان بلد باشین ولی خواستم جمع بندی کنم تا دسترسی بهش راحت تر باشه. در ضمن لطفا اگه کسی دنبال این مطالب میگرده آدرس تاپیک رو براش بفرستین تا استفاده کنه. ممنون میشم... تمام احادیث هم منبع معتبر دارند اگه کسی در مورد صحت مطلبی شک کرد ازم بخواد تا منبع حدیث رو براش بذارم.از کتاب ریحانه بهشتی هم کمک گرفتم که توصیه میکنم حتما خانم های باردار این کتاب رو بخونن.

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

قبل از بارداری: نکاتی درباره آمیزش: مکروهات آمیزش: 1.نگاه کردن به فرج زن که سبب کوری فرزند میشود. 2.سخن گفتن غیر از ذکر خدا که سبب لال شدن فرزند میگردد. 3.خضاب کردن که موجب مخنث شدن فرزند میگردد. 4.به همراه داشتن انگشتری که در آن ذکر خدا یا چیزی از قرآن باشد. 5. رو یا پشت با قبله بودن که لعنت خدا و ملایکه را به همراه دارد. 6.آمیزش در حضور کودکی که شاهد صحنه است یا کلام و نفس آنها را میشنود، زیرا موجب زناکار شدن کودک ناظر خواهد شد.

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

7.ایستاده نزدیکی کردن که در نتیجه آن فرزند در رختخواب بول میکند. 8.نزدیکی بین اذان و اقامه 9.عریان نزدیکی کردن 10.بی وضو بودن زن باردار در هنگام جماع که در اثر آن، فرزند خسیس و کوردل میشود. 11.نزدیکی در مقابل تابش مستقیم نور خورشید، که در نتیجه آن، فرزند فقیر خواهد بود تا زمانی که بمیرد. 12. آمیزش با همسر خود اما با شهوت زنی دیگر که موجب دیوانگی فرزند میشود. منابع:بحار ج76- وسائل الشیعه، کتاب النکاح، ج7- اصول کافی ج5- مکارم الاخلاق ص 209 و 210- مستدرک الوسایل ج 14

فرنوشی جان چشم ان شاءالله گذاشته میشه باران قاصدک ان شاءالله به زودی زود شما هم نی نی دار بشی گلم

قبل از بارداری: نکات آمیزش: اوقاتی که عمل جماع مکروه است: 1.شب خسوف و روز کسوف 2.هنگام زلزله! 3.میان طلوع فجر و طلوع خورشید 4.بعد از ظهر؛ که در آن صورت فرزند لوچ خواهد شد. 5. بین اذان و اقامه؛ که فرزند حریص بر خونریزی خواهد بود. 6.شب عید فطر؛ که فرزند، کثیر الشر خواهد بود. 7. شب عید قربان؛ که فرزند شش انگشتی و یا چهار انگشتی خواهد بود. 8.شب نیمه شعبان؛ که آن فرزند، شوم و در صورتش نشان سیاهی خواهد بود. 9. شب چهارشنبه 10.شبی که فرد قصد سفر دارد؛ که آن فرزند مالش را یه ناحق صرف میکند. 11.ساعات اولیه شب، که آن فرزند ساحر خواهد بود و دنیا را بر آخرت بر میگزیند. 12.در شب اول ماه ( غیر از ماه رمضان )، شب نیمه ماه و شب آخر ماه. 13. شب و روزی که در آن بادهای سیاه، سرخ یا زرد بوزد. 14.بعد از غروب تا رفتن سرخی طرف مغرب 15. هنگامی که آفتاب طلوع میکند و زرد باشد. منابع: وسائل الشیعه ج7- علل الشرایع ج2- من لا یحضره الفقیه ج3- حلیه المتقین ص 73- مستدرک الوسایل ج14

شیدا جان مکروهه که زن و مرد لخت باشن حرام نیست. لزوما نه به این معنی که لباس تنشون باشه. مثلا همین که چیزی رو خودشون بندازن مثل ملافه یا پتو

قبل از بارداری: آمیزش: اوقاتی که عمل جماع مطلوب است: 1. شب دوشنبه که در پی آن، فرزند حافظ کتاب خدا و راضی به آنچه خداوند برایش قرار داده میشود. 2.شب سه شنبه که در اثر آن بعد از سعادت اسلام.، شهادت روزی او میشود، خداوند او را با مشرکین عذاب نمیکند، دهانش خوشبو، دلش رحیم و جوانمرد خواهد بود و زبانش از دروغ، غیبت و تهمت پاک میماند. 3.شب پنجشنبه که در پی آن، فرزند، حاکمی از حکما یا عالمی از علما خواهد شد. 4.روز پنج شنبه هنگام زوال که در پی آن، شیطان به فرزند نزدیک نگردد تا پیر شود و سلامتی دین و دنیا روزی اش خواهد بود. 5.شب جمعه که در پی آن، بچه خطیب و سخنگو خواهد شد. 6. روز جمعه بعد از عصر که آن فرزند از دانایان مشهور خواهد شد. 7.شب جمعه بعد از نماز عشا که امید است آن فرزند از ابدال و صالحان باشد. 8. شب اول ماه رمضان منابع: اصول کافی ج5- حلیه المتقین ص 73- مستدرک الوسایل ج6- بحار الانوار ج 10 و 58- وسائل الشیعه ج 7- مکارم الاخلاق ص 211

قبل از بارداری:
آمیزش:

ادعیه و اعمال عبادی ویژه آمیزش:

1.مرد از خداوند فرزندی سالم، صالح و عاقبت به خیر طلب کند.یکی از دعاها در این باره چنین است:
br>" بسم الله الرحمن الرحیم الّذی لا اله الّا هوَ بَدیعُ السَّماواتِ و الاَرضِ، الّلهمَّ اِنْ قَضَیْتَ مِنّی فی هذِهِ اللَّیْلَةِ خَلیفَةً فَلا تَجْعَلْ لِلشَّیْطانِ فیهِ شِرکاً و لا نَصیباً و لا حَظّاً و اجْعَلْهُ مُؤمِناً مُخلِصاً مُصَفّاً مِن الشَّیطانِ و رِجْزِهِ، جَلَّ ثناؤُکَ. "

2. از امام باقر علیه السلام روایت شده که فرموده اند در هنگام جماع گفته شود:

" اللّهمَّ ارْزُقْنی وَلَداً و اجْعَلْهُ تَقیّاً زَکیّاً لَیْسَ فی خَلْقِهِ زیادَةٌ و لا نُقصانٌ و اجْعَلْ عاقِبَتَهُ اِلی خَْیرٍ."

3. گفتن ذکر بسم الله الرحمن الرحیم و اعوذ بالله من الشیطان الرجیم.

فانوس جان قبلا هم گفتم این موارد در هنگام آمیزش مکروه هست نه حرام. یعنی ایرادی نداره حرف بزنی یا لخت باشی ولی مکروهه. من خودم وقت هایی که برای بارداری اقدام میکردیم سعی کردم همه این موارد رو رعایت،کنم چون همون طور که دیدین،اثر سو این موارد روی فرزندی هست که از اون آمیزش به دنیا میاد. در مواقع عادی بهتره این موارد رعایت بشن ولی اگه نشد هم ایرادی نداره.

در مورد تغذیه هم سعی بشه تا جایی که ممکنه لقمه حرام وارد زندگی نشه تا نطفه ای که تشکیل میشه پاک و مطهر باشه ان شاءالله... مست بودن در هنگام آمیزش هم موجب کم هوشی و نرم شدن استخوان بچه میشه ( جدای از اثرات سو معنوی )

نکاتی برای کسانی که صاحب فرزند نمیشوند: 1. از حضرت امام جعفر صادق علیه السلام منقولست که هرگاه کسی را فرزند دیر بهمرسد این دعا را بخواند: « اللَّهُمَّ لَا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوَارِثِینَ وَحِیداً وَحْشاً فَیَقْصُرَ شُکْرِی عَنْ تَفَکُّرِی بَلْ هَبْ لِی عَاقِبَةَ صِدْقٍ ذُکُوراً وَ إِنَاثاً آنَسُ بِهِمْ مِنَ الْوَحْشَةِ وَ أَسْکُنُ إِلَیْهِمْ مِنَ الْوَحْدَةِ وَ أَشْکُرُکَ عِنْدَ تَمَامِ النِّعْمَةِ یَا وَهَّابُ یَا عَظِیمُ یَا مُعَظَّمُ ثُمَّ أَعْطِنِی فِی کُلِّ عَافِیَةٍ شُکْراً حَتَّى تُبْلِغَنِی مِنْهَا رِضْوَانَکَ فِی صِدْقِ الْحَدِیثِ وَ أَدَاءِ الْأَمَانَةِ وَ وَفَاءٍ بِالْعَهْدِ." 2. ایشان در حدیث دیگری فرمودند که برای طلب فرزند در سجده این دو آیه را بخواند: " رب هب لی من لدنک ذریه طبیه انک سمیع الدعا ، رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین. " 3. فردی به حضرت امام باقر علیه السلام عرض کرد که مرا فرزند نمیشود فرمودند که در هر روز یا هر شب صد مرتبه استغفار کن و بهتر آنست که استغفر الله ربی و اتوب الیه بگوید. 4.شخصی به خدمت امام رضا علیه السلام شکایت کرد که همیشه بیمارم و نرا فرزند نمیشود فرمودند که در خانه خود صدا به اذان گفتن بلند کن ( اذان را بلند بگو ). آن شخص چنان کرد بدنش صحیح شد و صاحب فرزندان بسیار گشت. 5. از امام جعفر صادق علیه السلام نقل شده که هرکه را فرزند نشود، نیت کند که اگر صاحب فرزند شدم نامش را علی بگذارم که اگر چنین کند خداوند به او پسر روزی دهد. 6.فردی به حضرت امام صادق علیه السلام شکایت کرد که ما را فرزند نمیشود.ایشان فرمودند که هرگاه اراده جماع کردی بگو: " اللهم ان رزقتنی ذکرا سمیته محمدا." منبع: حلیه المتقین ص 98 و 99 و 100