2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلینیک که طبیعتا زیاد ولی خیلی کلینیکا انقدر دستگاهای اشغال چینی اوردن که یه بار میری پشتتو دیگه نمیکنی ، کلینیکی که مشتری نگه داره کمه واقعا

شما روح ندارید بلکه روحی هستید که جسم دارید👻 بدترین احساس دنیا اینه که، ندونی باید صبر کنی یا بیخیال شی🥺دارای مقام ۶ بار ترکیدن کاربری👸🏆
کلینیک زیبایی 1میلیارد به بالا فک کنم دکتر هست تو کامرانیه اسمش دکتر احسانیه فک کنم 10میلیاردو داره ...

ی کلینیک تو شهرستان مرزی دور افتاده ماهی ۶۰۰میلیون میده 

لیزر میکرو مزو ژل بوتاکس کربوکس هایفو

سلام عزیزم من هایفو انجام دادم پیش خانم دکتر عباسی بدون جراحی خیلی راضی بودم 

دستگاهشون ۱۰ بعدی ۲۰۲۳ آمریکاست شمارشو میزارم برات خواستی باهاش تماس بگیر کارش عالیه ۰۹۱۷۵۱۳۳۳۸۶

کارشون خوبه ؟ یعنی اینکه راضیه ؟ درآمدش ؟

آره خداروشکر ..لاین فیشیال دارن،لیزر و تزریقات ژل و بوتاکس و مزوتراپی 

تا حالا ک خوب بوده براشون انشالله ک منبعد هم بهتر و بهتر بشه

آره خداروشکر ..لاین فیشیال دارن،لیزر و تزریقات ژل و بوتاکس و مزوتراپی تا حالا ک خوب بوده براشون انشا ...

عزيزم بهتون درخواست دوستي دادم يه سوال دارم ازتون لطف ميكنيد قبول كنيد❤️