2777
2789

عقرب عاشق رو هم میبینین چطور سریالیه

مثل قهوه و ترک و حیثیت گمشده جذابیت داره؟

اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا قَمَرِبَنی هاشِم..❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کلا از عقرب عاشق خوشم میاد 

اونام که خوبن 

کلا سریال خوب واقعی که دیدم آقازاده بود و سقوط 

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....
عقرب و قهوه ترک منو به یاد رمان های سمی میندازه!!!از سر بیکاری میبینم. حیثیت به نظر داستانش جذاب تر ...

افرین خیلی تخیلیع

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

داستان قهوه ترک و به من میگید؟

یه دختره مجازی با یه پسر اشنا شده المانه

تو ترکیه قرار میزارن همدیگه رو ببینن دختره میره بعد هر چقد زنگ میزنه جواب نمیده پسره اصلا غیب میشه 

گیر داعش میفته بعد رها میشه دردسر واسش پیش میاد

این دختره هم پرستار بوده تو ایران به یه زنه امپول اشتباه میزنه طرف میمیره بخاطر اون از کار اخراج میشه ممنوع الخروج میشه برا همین قاچاقی میره ترکیه

اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا قَمَرِبَنی هاشِم..❤