2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم دقیقا منم ۲۰ ازدواج کردم الان ۲۸سالمه میخوام باردار شم یسوالی خیلی ذهنمو درگیر کرده شما براتون ...

بسلامتی ایشالله

اصلاااااا نگران نباش منم از این فکرا میکردم.تازه ما تو عقد ازدواج کردیم😜در واقع از 18تا 28جلوگیری کردیم.

ماه دوم اقدامم باردار شدم طبیعی 

فقط از سه ماه قبل شروع کن یدوفولیک بخور و خودتونو تقویت کنید با مث معجون و اینا...اصلا نگران نباش.

بعدیم ما برناممون این بود پسرم بشه بیست ماهش باردار بشم که تا اقدام کردیم شد...خلاصه نگران نباش ایشالله بهترین بارداری و زایمان و سلامتترین بچه بیاد بغلت عزیزم

منم از همین میترسم🥺  از بچه خوشم نمیاد،دوستمم ک میرم خونشون پسرش شیش ماهشه انقدددد گریه می‌کن ...

پس خیلی خیلی بیشتر بهش فک کن..... من قبل اینکه مامان بشم اصلا متوجه نبودم که چقد سختی جلوی رومه،  منم به شدت آدم بی حوصله و بی اعصابی هستم و از شلوغی متنفرم... قشنگ تا 3 4 سالگی دخترم داشتم دیوونه میشدم 

ولی متاسفانه هیشکی از قبل اینارو به آدم نمیگه☹️☹️ و ما فقط قسمت قشنگ بچه داشتن و می‌بینیم...بنظرم دونستنش خیلی بهتره، آدم از لحاظ ذهنی لااقل آماده میشه 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

عزیزم خداحفظ کنه خوشگلاتو من میشناسمت گلم چی شد نی نی تون رفتی سونو ان شاالله بسلامتی   &n ...

ن عزیزم تا ۱۶ ام همچنان تو کف جنسیتش میمونم برام دعا کن همه چی خوب پیش بره😘😘😘😘😘😘😘😘 

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

پس خیلی خیلی بیشتر بهش فک کن..... من قبل اینکه مامان بشم اصلا متوجه نبودم که چقد سختی جلوی رومه، &nb ...

فیلم و عکس بچهارو تو اینستا میبینم مهرشون ب دلم میشینه خیییلی نازن 

ولی تو واقعیت حتی یه دقیقه هم نمیتونم تحمل کنم 

از طرفی میگن خونه ای ک بچه نباشه انگار چراغ نداره 

نمی‌دونم چیکار کنم،ب شدت آدم عصبی و بی حوصله ای واسه بچه داری ام🥺

روانشناسم بهم گفت واسه کسایی که ازشون بدت میاد نامه بنویس بعد اتیششون بزن.فقط نمیدونم الان با این نامه ها چیکار کنم😕😂 تاپیک‌های‌خفن‌و‌جنجالی ؛ اطلاعات‌عمومی،کتاب،شعر،فیلم‌و .. تگم‌کنین🤍 یه‌صلوات‌مهمونم‌میکنی؟
قربونت برم عزیزدلم😘 خدا نی نی شمارو براتون حفظ کنه♥ اره باردارم  بچه اولم دختره، این یکی پسر ...

ان شاالله بسلامتی عزیزم زایمان کنید ممنونم 😘اسم گل دخترت چیه ?

بسلامتی ایشالله اصلاااااا نگران نباش منم از این فکرا میکردم.تازه ما تو عقد ازدواج کردیم😜در واقع از ...

وا چقد ما شبیه همیم ماهم تو عقد ازدواج کردیم 😅😂منم همون ۱۸ .خب خداروشکر خیالم راحت شد خیلی استرس داشتم همه دعوا میکنن میگن چرا نمیاری بعضیا ک نمیدونن خودم هنوز اقدام نکردم میگن فلان دعارو بخون فلان چیزو بزار توخونت ب نیت بچه استرسم بیشتر میشه 😶