2777
2789

دقیقن مثله بخاریه اینجوری اصلا نمیتونم بخوابم حس خفگی بهم دست میده  میترسم بهش بگم ناراحت و سرد بشه چیکار کنم 🥲بخدا تو این گرما اصلا قابله تحمل نیس کار یه روز دو روزش هم نیس طبق عادتشه من الان باردارم نمیتونم خفه میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اذیت میشم چون میدونم ناراحت میشه،یکم میگذره صداش میکنم میگم بچرخ به اون پهلو بخواب کتفت درد میگیره اونم میچرخه و خلاص😁

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍

بعد  ک سرد شد میای تاپیک‌میزنی از وقتی بچه بدنیا اومده کنارم نمیاد برو خدارشکر کن ک بهت چسپیده این ارزوی ۹۰درصد خانمای اینجاس اذیتی اون ک خابه تو ام مثلن خوابی ب پهلو بچرخ اون دستش میفته خلاصه هیجوقت این اشتباه نکن حتی زایمان کردی  نزار رختخابش ازت جدا شه ازما ب شما گفتن 

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
مشکل همس خخ اولش بغل کنید همو بعد دیگ هرکی برا خودش

چن سری یواشکی فرار کردم ولی وسط شب انگار میفهمه دوباره میاد بغل میکنه مث خرس میخوابه انگار بالشتم ،😑خو لعنتی ادمم اینجوری اذیتم

کولر همش روشنه ولی من حس خفگی میگیرم باید تو خواب ازاد باشم مخصوصا التن که باردارم و شرایطم سخت تره

با مهربونی بهش بگو عزیزم از وقتی باردار شدم حس میکنم نفس کم بیارم ببخشید ولی کم کم فاصلمون و بیشتر کنیم . بچم دنیا اومد دیگه نمیتونم هرشب بخوابم تو بغلت اون موقع خودتم اذیت میشی

قدر بدون ،این آغوش گوشه ای از بهشته ،گیر هر کسی نمیاد 

اگه بدونی یک هفته هس نتطیم خوابم بهم ریخته اینجوری نمیگرفتی من خوابم نمیبره حس خفگی و گرما میگیرم الانم که بارم سنگینه انگار مجازاتم میکنن الان انقدر خوابم میاد منتطرم فقط بره