سلام 26سال دارم 10ماه همسرم توتصادف کشته شد دوتاد6سا2سالحقوق دارم حقوق اندک باخونه نقلی دارم خانوادم اجازه نمیدن مستقل زندگی کنم محیط کوچیک و ازطرفی اینطور زندگی کردن آزارم میده یکی نیست بهشون بگه چاره من چیه من شوهرندارم حق ندارم خوب من برم جلو کیو بگیرم بیا من زنت بشم برم مستقل زندگی کنم اخلاقیاتم بامادرم جورنیست طوری که شوهرم اخلاق تند داشت اما ازبد افتادم تو بدتر همه زندگیمو باختم زن بیوه داشتید چطور زندگی ادامه دادن؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چرا اجازه نمیدن خوب.داداش مجرد نداری خوب با اون خونه مستقل بگیر
میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐