2777
2789
عنوان

بعد عمل بینی

199 بازدید | 27 پست

11، 12روزه عمل کردم دوروزه داخل بینیم حالت خونابست اما بیرون نمیریزه ها اما نگاه میکنم معلومه پره حالت خونیه توش پره های بینیم که خونیه میبینم اونجاها بخیه داره عادیه؟؟ به دکترم گفتم گفتش که عادیه باید بریزبیرون کثیفی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا داده میزنم

خو خو خوبه دیگ بزنش مرتب...

من یادمه تا 4ماه بینیم همینطور بود...

بعد خوب شد دیگ...

کوله باریست پر از هیچ که بر شانه ماست ..!                        📍کاشت و اکستیشن مژه و لیفت و لیمنت مژه و ابرو در اصفهان🥰💯...
اره بنظرم که حابیده فقط اول صبحا یکم ورم داره که چند ساعت بعدش برطرف میشع

من بغل بینیم هنوز ورم داره چهار دهم میشه پنج ماه عمل کردم یعنی ورمش طبیعیه قراره برام کورتون بزنه سه ماهه هم کورتون زده بودم

من بغل بینیم هنوز ورم داره چهار دهم میشه پنج ماه عمل کردم یعنی ورمش طبیعیه قراره برام کورتون بزنه سه ...

خب طبیعبه تا یکسال برا خیلیا ورم داره بنظرم که از کورتون استفاده نکن یه مدت زمان بدی خودش ورمش میخابه 

ولی من یکی از بخیه های بینیم هنوز نیفتاده ینی طبیعبه؟ 

برا شماچی؟ 

برا چی کورتون خوب نیست؟ بخیه دقیقا کجای بینیت هست من بالا از داخل نوک بینیم هنوز هست

نمیدونم از یکی دوستام شنیدم که که میکفت بینیش خالی کرده انگار پوستش سوراخ سوراخ شده بد شده خودم ندیدمش فقط شنبدم 

اره منم دقیقا همونجا پس طبیعبه؟ 

عاخه من دکترم کلا رفته از شهری که عمل کردم ملا دیکه نمبتونم برا معاینه برم متاسفانه