2777
2789
عنوان

پسری که هی می ره و باز برمی گرده

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 49 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله دقیقن من _ فک کردم من و توصیف کردی😐😐😐 و دقیقن تو آبنمک هستیم البته منم تو این مدت با کس دیگ ...

دوست منم همینه 

به اون نه نمی گه و ادامه می ده هی 🤦🏻‍♀️

من پرینازم..همون که شما رو دوست داره ❤️

زشت اینه ارزشت بیاد پایین  دکمه سیکشو بزن بابا دنبال بهونه نباش ک فرصت بدی بهش

نمی شه بی احترامی کرد دیگه 

هم دوست مشترک دارن هم اینکه حس می کنم به هم احساس دارن 

در کل بلاک کردن برای مزاحمه عزیزم،نه رابطه دوستی.

بدترین کار تو برزخ موندنه  ببینید پسری که برا ازدواج بخواد حتما باید مطرح میکرده و ابراز می‌کر ...

بله دوستم موقعیتش خوبه.هم مهاجرت کرده هم کار خوب و زیبایی و…

حالا نمی تونم تهمت بزنم و بگم به خاطر این چیزا می خوادش.

پسره حرف از ازدواج نزده اصلااااا.فقط یه رابطه الکی و بلاتکلیف.

پسری که تو سن 35سال هنوز تو رابطه دوستیه و تکلیف مشخص نمیکنه ادامشم همینه مگه بلاک کنه که کلا دیکه ن ...

بلاک که نمی شه کرد 

ولی در کل ازم خواست که چی کار کنه یا تکلیف رابطه معلوم بشه یا تموم کنه 

ی سری چیزا اصلا جا سوال نداره ب نظرن ینی خودش نمیدونه ک باید تموم کنه

آخه شروع نشده چیزی که 😁 دوست معمولی هستن ولی پسره می ره روی مخ و یهو حرفای احساسی می زنه.اینم گیج می شه نمی دونه چی کار باید کرد.

نمی شه بی احترامی کرد دیگه  هم دوست مشترک دارن هم اینکه حس می کنم به هم احساس دارن  در ک ...

پس عزیزم ب دوستت بگو همینجوری بزاره برینه بهش آخرشم مثل ی دستمال پرتش کنه بیرون 

دوست شمام بدش نمیاد از اینکه تو نیمکت ذخیره بشینه و ازش سو استفاده شه😉🙃

دخترای سرزمینم پس کی میخوان ارزش قائل باشن برای خودشون!!!

دوستت میفهمه اشتباه کرده ولی خیلی دیررر 

مثل من ک ی زمان فک میکردم طرف دوسم داره در صورتی ک فقط داشتم رکب میخوردم الان فهمیدم چقدر اشتباه میکردم اصلا فکرمو سر اون درگیر کنم 

نکنید اینکارو با خودتون خواهشا 

حدایی انقدر بهونه نداره زشته و فلان آدم باید خودش بخواد از رابطه سمی با ی آدم سمی بیاد بیرون‌ آدم باید خودش عاقل باشه برای خودش احترام قائل باشه احترام خودشو اول داشته باشه 

آخه شروع نشده چیزی که 😁 دوست معمولی هستن ولی پسره می ره روی مخ و یهو حرفای احساسی می زنه.اینم گیج م ...

بهش بگو بندازش بیرون از زندگیش...ارامشش ب هم ریخته اینجوری

اگه کابری اولمو داشتم الان همه منو میشناختن..کابری قبلی، قاب عکس خالی🌱🌹
مال من اینطوری بود 36سالشه  یه دفعه رفت بعد 20روز اومد بخشیدمش دوباره رفت بعد دوماه اومد بخشیدم ...

ازش نپرسیدی چرا یهو ول کرده رفته؟ هدفشون چیه واقعا؟ 

انصافا این سوال داره مشخص کامل ک اون پسره چی مد نظرشه این دوست شما زاپاس هست هر بار ک اون دوراشو میزنه بقیه خرابش میکنن باز میاد سمت اون امثال اینا رو باید بلاک کرد نمونه شو زیاد دیدم بین دوستام ک حتی بعدها پیشنهاد سکسشونم قبول کردن و بعد آتو شده واسشون ک اگر باهام رابطه نگیری