2777
2789
عنوان

خواهش میکنم اونایی ک کبدشون چرب بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 30 پست
انزیمات رو هم چکن کن

ازمایش کلی تازه دادم ولی دکتر چیزی بهم نگفت فقد سونو رفته بودم دکترم گفت کبدت چربه

اگه امضامو خوندید سلامتی همه ی پدر مادرای عزیز یصلوات بفرستید 😘♥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیکار کردی خوب شدی عزیزم 

گفتم که کاهش وزن😅

امضامو ببین😅

رژیم بگیر چرب وچیلی نخور برنجتو کم کن

من قبلا خیلی غذای چرب میخوردم ،ته دیگ فراون ،ولی الان نه روغن بره دهنم حالاتهوع میگیرم

توهم نگران نباش من ده کیلو کم کردم گرید یک شدم زود میاد پایین

انشاله درست میشه🌷

عضو تاپیک لاغری دورهمی دوستانه🤗وزن شروع ۸۲😔🔓  👈🏼81.300🔓🥺🥺۸۵.۲۰۰😭🔒

ازمایش کلی تازه دادم ولی دکتر چیزی بهم نگفت فقد سونو رفته بودم دکترم گفت کبدت چربه

خدارو شکر 

پس با همین برنامه که گفتم پیش برو آخر سال ی سونو بده پیاده روی رو حتما حتما حتما منم هر روز روزی یک ساعت دارم میرم

گفتم که کاهش وزن😅 امضامو ببین😅 رژیم بگیر چرب وچیلی نخور برنجتو کم کن من قبلا خیلی غذای چرب میخو ...

قربونتبرم انشالله 

اگه امضامو خوندید سلامتی همه ی پدر مادرای عزیز یصلوات بفرستید 😘♥
قربونتبرم انشالله 

خدا نکنه عزیزم 

به گفته ی دوستمون با کمی رژیم وپیاده روی درست میشه 

توکل بر خدا

من گرید سه بودم دردم داشتم  درمانش فقط کاهش وزنه  الان هیچی ندارم یه ماه نشده سونو دادم& ...

عزیزم میشه یه کم راجب به رژیمت بگی چه میخوردی چی رو حذف کردی ورزشت چطور بود و اینکه توی چه مدت این کاهش رو داشتی 

عزیزم میشه یه کم راجب به رژیمت بگی چه میخوردی چی رو حذف کردی ورزشت چطور بود و اینکه توی چه مدت این ک ...

کالری شماری میکنم عزیزم توهمین نی نی سایت با دوستان

از اواخرزمستون شروع کردم یه ماهی م استپ داشتم 

همه چی هم میخورم  ولی بیشتر سالم خوری دارم 

برنحو سه بار در هفته میخورم .نوشابه یه بار .فست فود یه بار در ماه .یه بار در روز نون میخورم .ورزشم فقط پیاده رویه

نیم ساعت بعد از هر وعده صبح وعصر

کالری شماری میکنم عزیزم توهمین نی نی سایت با دوستان از اواخرزمستون شروع کردم یه ماهی م استپ داشتم&n ...

آفرین عزیزمممم ماشالله به اراده تون ایول 😍😍💪🧿🧿بعد دارویی چیزی نخوردین ؟؟مکمل استفاده کردین ؟؟ریزش مو یا شل شدن پوست نداشتین ؟؟؟

آفرین عزیزمممم ماشالله به اراده تون ایول 😍😍💪🧿🧿بعد دارویی چیزی نخوردین ؟؟مکمل استفاده کردین ؟؟ری ...

نه هئچ کدوم ،چون غذای کامل میخوردم ،بعصی وقتا قرص آهنو مولتی ویتامین هم استفاده کردم خیلی کم

قربونت برم عزیزم سلامت باشی😍😘