توز_دومان مدیر استارتر عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 1639 عنوان دانشجو بودن همزمان با خونه داری سخته؟ 109 بازدید | 5 پست من نامزد کردم چند وقت دیگ عقد میکنمبعد ۲ ماه بعد عقد عروسی میگیریم من ۲ سال دیگ درسم تموم میشه من اصلا دوست ندارم تا اینکه درسم تموم شده باشه بچه بیارم ب نامزدم گفتم گفت باشهولی مادر نامزدم هی از نوه حرف میزنهکسی بوده مثل من باشه؟ آنچه خوبان همه دارند تو یکجا داری بی سبب نیست که در کنج دلم جا داری 1402/05/09 | 20:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانوم_فرزاد عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 1243 اگه بچه نباشه سخت نیس من نیامدهام با تو باشم، من آمدهام تو باشم. هیزم آتش نمیگیرد!آتش میشود✨
موطلایی_مامانش عضویت: 1399/09/16 تعداد پست: 2863 من سال اول دانشگاه ازدواج کردم نه اصلا سخت نبود ولی اگه بچه داشته باشی خیلی سخت میشه بخصوص نوزاد باشه الان پسر من چهار ساله شده میخوام مهر برم دانشگاه مقطع ارشد
توز_دومان مدیر استارتر عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 1639 من سال اول دانشگاه ازدواج کردم نه اصلا سخت نبود ولی اگه بچه داشته باشی خیلی سخت میشه بخصوص نوزاد باش ... مادرشوهرت هی گیر نمیداد؟ آنچه خوبان همه دارند تو یکجا داری بی سبب نیست که در کنج دلم جا داری
موطلایی_مامانش عضویت: 1399/09/16 تعداد پست: 2863 مادرشوهرت هی گیر نمیداد؟ نه من شش سال بعد ازدواجم باردار شدم حتی یکبار هم نگفت چرا بچه نمیاری چهارسال دانشجو بودم بعدشم سرکار رفتن سه سال بعد باردار شدم
توز_دومان مدیر استارتر عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 1639 نه من شش سال بعد ازدواجم باردار شدم حتی یکبار هم نگفت چرا بچه نمیاری چهارسال دانشجو بودم بعدشم سرکار ... ممنون❤️ آنچه خوبان همه دارند تو یکجا داری بی سبب نیست که در کنج دلم جا داری