2777
2789
عنوان

خانومابیاین تو اقدامم برای بارداری سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 43 پست
دقیقا میشه بگی چه ساعتی؟؟

وای بچم با بدبختی خوابوندم ترکیدم از خنده😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای بچم با بدبختی خوابوندم ترکیدم از خنده😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

زودنخوابیده؟

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد
زودنخوابیده؟

نه بابا کلا این خواب نداره که نیم ساعت میخوابه بیدار میشه شبام همینه دیگه میخوام سر به بیابون بزارم🥺🥺

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
خوب اخه مشکل ناباروری ارثی هم نداریم مامانمو خواهرم هم ماه اول اقدام کردن میگن حامله شدن میگم شاید م ...

ما هم هیچ کس سقط نداشته 

من داشتم بدون شما با اونا فرق داره ضمنا شوهر شما هم یکی دیگس 

شاید بر فرض اسپرم همسرت ضعیف باشه!؟

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
یا خدا🥴🥴🥴طبیعی هم جلوگیزی نداشتید؟

با کاندوم بود

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد
خوب اخه مشکل ناباروری ارثی هم نداریم مامانمو خواهرم هم ماه اول اقدام کردن میگن حامله شدن میگم شاید م ...

ربطی ندارع که مونده به هورمونات به شوهرت ایشالا که دفعه اولی بگیره من خودم بل وجود مشکل هورمونی بدون دارو تو ۶ماه گرف

هرچی که خدا بخواد خدا که بد نمیخواد❤️