2777
2789

من خودم همه شونو خوردم 

واقعا قهوه تلخه بعد خوب نیست هر روز خوردنش استرس و اضطراب میده 

پنکیکو اینام ک صبحانه نیست نون بهتره میوه بهتره قرو قاطی نشه با چیزمیزای دیگه خالی خوردنش بهتره معده سنگین میشه 

واقعا قر و فر داره ؟ 

گل گاو زبون و بابونه و نون پنیر گردو چشه؟:/

دقیقاً 🌱👍

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا🤌🏻

نون بربری با پنیر و گردو و چای شیرین صدبرابر خوشمزه تر از اوتمیل و پنکیک و..ست😃

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

ب نظرمن ب شخصه تخم مرغ ابپز و نون سنگک و گردو خعلیییی با کلاس تره 

بعدم من نمیدونم رایس کیک چیه

اوت میلم بسکه اینجا گفتن فمیدم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

چون مواد اولیه به کار رفته در این ها گرونه و اگر یکی بخواد هر روز بخوره زیاد میشه قیمتش، در نتیجه پو ...

خبر از قیمت پنیر تبریز و گردو و نون سنگک داری؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

والا🤌🏻 نون بربری با پنیر و گردو و چای شیرین صدبرابر خوشمزه تر از اوتمیل و پنکیک و..ست😃

والا چندتا چیز شیرینه بیخود اه

ب نظرمن ب شخصه تخم مرغ ابپز و نون سنگک و گردو خعلیییی با کلاس تره  بعدم من نمیدونم رایس کیک چی ...

اینا ک میگین چه کوفتیه😶😶😶😶

من فقط قهوه ترک و موکا و ایس لته اینارو میشناسم

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

خب عزیزم بعضیا  تو فاز کلاس نیستن فقط دوست دارن اون چیز رو بخورن

اخه من از چند تا متخصص تغذیه ام پرسیدم اونام میگن سالم نیست واسه لاغری استفاده میشه فقط معده رو سنگین و پر نگه میداره 

خب ادم کم بخوره همه وعده هارو بخوره

من اوت میل و شیر میخورم و واقعا خیلی دیر تر گشنه ام‌میشه

و قهوه هم یه روز درمیون ، اصلا هم استرس و اینا نمیده

نون و مخصوصا نون سفید مثل لواش خیلی به سرعت تو بدن تبدیل به‌قند میشه

❤️❤️