بارالها تو منزهی تو نوری ،به جز تو پناهی نیست ،پناهمان باش در این سرگردانی 🤲🏻لطفا برای اینکه خدای الرحم الراحمین بهم عنایت کنه برام صلوات بفرستید 🌹ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 🌹
آره عزیزم از ته دلت با محبت ارتباط بگیر و باهاشون حرف بزن،با حضور قلب و ذهن زیارت عاشورا بخون انگار که زیارت رفتی.منم له همراه عزیزانم دعا کن،
دوستان ممنون میشم صلواتی من و عزیزانم رو میهمان کنید به حاجات و نیتهام
من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
همینجا سلام بدی هم میرسه السلام علی الحسین و علی اولاد الحسین
خدایا منو به حق حسین(ع)ببخش و پاکم کن،منو به رحمت و محبت خودت روزی بده
من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
آره عزیزم از ته دلت با محبت ارتباط بگیر و باهاشون حرف بزن،با حضور قلب و ذهن زیارت عاشورا بخون انگار ...
خیلی ممنون گلم خیلی نا امیدم🥺
انشاالله شما هم حاجت روا شین ❤️
بارالها تو منزهی تو نوری ،به جز تو پناهی نیست ،پناهمان باش در این سرگردانی 🤲🏻لطفا برای اینکه خدای الرحم الراحمین بهم عنایت کنه برام صلوات بفرستید 🌹ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 🌹
خیلی ممنون گلم خیلی نا امیدم🥺 انشاالله شما هم حاجت روا شین ❤️
ناامیدی خانمان سوزه،ناامیدیه که نمیزاره حاجت روا بشیم چون انگار ته دل آدم به قدرت خدا یا مهربونی و کرمش شک می کنیم و این خودش مانع اجابته نگو ناامیدی بدون که خیلی ها معجزه ها دیدن با توکل
ناامیدی خانمان سوزه،ناامیدیه که نمیزاره حاجت روا بشیم چون انگار ته دل آدم به قدرت خدا یا مهربونی و ک ...
درسته عزیزم کاش یه نشونه ببینم دلم روشن شه 💚
نشونه همین منم و حرفامه،بی اذن خدا برگی از درخت نمیوفته،همه ی این جهان زیر قوانین خداست که برای سازوکار این جهان وضع کرده،اگه از من میشنوی اینکه من بیام تو تاپیکتو اینا رو بگم نشونه از خداست.خدا داره برات دعوتنامه میفرسته،تا میتونی از ته دلت سوره حمد بخون و آیت الکرسی که معجزههه ان،تو ذوابات از خاص و قدرتمند بودنشون کلی گفته شده اونجایی که توی سوره حمد میگه تنها تو رو می پرستیم و از تو یاری میجوییم و از ته دل بگو چون ما جز یگانه قادر مطلق عالم کسی رو نداریم که شایسته ی کمک و نجاتمون باشه،اونجایی که میگه ما را به راه راست هدایت کن راه کسانی که به آنها نعمت دادی از ته دلت بگو به خدا
نشونه همین منم و حرفامه،بی اذن خدا برگی از درخت نمیوفته،همه ی این جهان زیر قوانین خداست که برای سازو ...
خیلی ممنونم گلم از امیدی که بمن میدی انشاالله هیچوقت توو زندگیت به نا امیدی نرسی همیشه خدا هواتو داشته باشه ❤️
خیلی ممنونم گلم از امیدی که بمن میدی انشاالله هیچوقت توو زندگیت به نا امیدی نرسی همیشه خدا هواتو داش ...
ممنونم بابت این دعای قشنگت مهربونم،دعا کن هر روز وجودم خیر و تر مثبت تر بشه و زندگیمو بهتر و بهتر و بهتر بسازم و به آرزوها و اهدافم برسم و عزیزانم شاد و سلامت و طولانی عمر باشن❤️❤️❤️❤️❤️خیلی دعاهات قشنگ بودن خیلی
ممنونم بابت این دعای قشنگت مهربونم،دعا کن هر روز وجودم خیر و تر مثبت تر بشه و زندگیمو بهتر و بهتر و ...
انشاالله گلم به همه ارزوهات برسی ❤️🌸