2777
2789

بستگی داره زوجین راجب کارهای خونه و شاغل بودن یا نبودن چطور توافق کنن خب هرچی کارها و مسئولیتت بیشتر باشه سخت‌تره

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حاصر بودم برم پزشکی بخونم تا دکتری 😄

خانه داری و رفت و امد با فامیلا  برام عذابه :(

اما درس عشقه ‌ . شوهرم نذاشت خانوادمم همینطور :(

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

چرا سخت باشه همه اطرافیانم بعد ازدواج مدرک ارشد گرفتن، شوهرمم دو سال پیش 

چه خوووب

اخه برای پایان نامه وقت و انرژی زیادی لازمه

مخصوصا اگه رشته ای باشه که نیاز به حضور در ازمایشگاه باشه

عزیزززززم چه خوب که انقدر علاقه دارین انشاءالله نظرشون عوض بشه😍

نه دیگه ‌. عوض میشه .‌عوض هم بشه موقعیتش رو ندارم . قبلنا داشتم ‌ ممنون

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

الهی💚 انشاءالله تو هر موقعیتی هستید موفق باشین 💚

ممنون 😘

چه خوووب اخه برای پایان نامه وقت و انرژی زیادی لازمه مخصوصا اگه رشته ای باشه که نیاز به حضور در از ...

خواستن توانستنه عزیزم درسته سختی های خودشم داره با برنامه ریزی حتما موفق میشین و بعدا بعد از چند سال حسرتشو نمیخوری که چرا ادامه ندادی