2777
2789
عنوان

لباساي كثيف رو كجا ميذارين؟

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 37 پست
حتما شهرتون هوا زیاد گرم نیست، ما جنوبیم تا سر خیابون بریم و برگردیم تمام لباسمون خیس عرق میشه

اتفاقا منم جنوبم ولی خب هر روز دوش میگیرم و. همه جامو بادی اسپلش میزنم قبل بیرون رفتنم مام و. اسپری بعد عرق ک کردم عرقم بوی بد و. زننده نمیده 

اگه اینکارارو نکنم بو میده

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم جنوبم برم بیرون بیام شده خیس

تهرانم همينه 

يعني ميري بيرون مياي شال كه خيس آبه ، مانتو هم خيس 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
چون مانتو و لباساي بيرون اكثرا رنگ هم ميده با لباساي معمول نميشه شست و بايد جدا براش ماشين زد اينم ك ...

همه رو باهم نیم ساعتی با آب سرد و کمی پودر هر روز یا یه روز در میان میزنم، لباسها رو هم تو همون لباسشویی جمعشون میکنم

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
فكر كنم شهرتون خنكه ، تهران خيلييي گرمه اين روزا ،بعد من كلا مانتو كه يه بار پوشيدم رو در هر صوزت مي ...

مگه زیر مانتو چیزی نمیپوشی؟ من مانتو هام همش جلو بازه و یه تیشرت زیرش میپوشم فقط همون تیشرت عرق میکنه من شیراز هستم هوا هم خیلی گرمه ولی من سعی میکنم اصلا پیاده جایی نرم معمولا با ماشین خودمون یا اسنپ تو گرما نمیشه پیاده جایی بری. سبد دردار لباس بذار تو حمام لباسارو اونجا جمع کن که بو بیرون نره. هفته ای دو سه بار لباسشویی روشن کن بذار خوب جمع بشه بعد بشور    

مگه زیر مانتو چیزی نمیپوشی؟ من مانتو هام همش جلو بازه و یه تیشرت زیرش میپوشم فقط همون تیشرت عرق میکن ...

چرا عزيزم ولي من پياده روي زياد دارم همون تيشرت كه خيس ميشه هيچي كلا قسمت يقه و آستين مانتو هم كه با پوست تماس داره خيس ميشه 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹

با دست یه اب بکش و اویزون کن 

اینققققده 

تنبل نبااااااااااااااااشین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  

بنده فقط به یک کلمه 5 حرفی اعتقاد دارم (( ص د ا ق ت )) اگر تو هم ایمان داری پس باید بگم انسانم ارزوست........اریا👌👌👌👌👌🌹