2777
2789

ویلا تو گیلان هست ۷ میلیارد

شوهرم اصرار میکنه انجام بدیم ولی من دو دلم البته خودم هی غر زدم که همه باغ و ویلا گرفتن ما همش درجا مبزنیم الان فکر میکنم با این مبلغ میشه خونه ای که آپارتمانی که توش زندگی میکنیم رو بزرگتر کنیم 

والا خودمم نمیدونم دل دیوونه م چی میخاد 

همش میترسم یکار کنیم بعد پشیمون شم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عاقلانه نیست اون زمین منطقه شهری باشه میشه مشارکتی ساخت ارزش افزوده پیدا می‌کنه ویلا واسه چند شب در طول سال یا ماه نهایتاً استفاده میکنید می‌توانید قیمت های خیلی مناسب اجاره کنید 

البته که شمال

دختر ایرونی همصدای من،خون شرقیه تو رگای من،عاشقت شدم یار جون جونی،دختر ایرونی دختر ایرونی...🤍💚        قدر خودتو بدون دختر زیبا قوی باش و نزار چیزی باعث شکست و غمگین شدنت بشه...          خدا محبت است🤍✝️ صلح، آرامش،آزادی☘🤍🤍🤍
چطور نمیشه ولله من دیوار کرج رو دارم خونه ویلایی خوب هم داره توش

اخه شمال چیز دیگس 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

عزیزم من خودم دوتا زمین دارم تو شمال قائمشهر جاشون هم خوبه چه بخوای بسازی چه بخوای بذاری برای پیشرفت...

دوتا زمین و باهام دارم ۲میلیاردودویست میفروشم اگه دوست داشته باشی بهت مشخصات دقیق هم میدم

هر کدوم چند متر هستن ?و کجای قائمشهرن ؟جواز و سند دارن ؟

یکیش که چسبیده به کمربندی ساری به قائمشهر هست متراژش ۲۳۵ با بر۱۵ سندش قولنامه ای(شمال اکثر زمین ها قولنامه ایی هست)

یکی دیگه هم به صورت باغ هست اما اونم دسترسی به کمربندی قائمشهر به کیاکلا هست متراژش ۲۰۰ متره با بر۶

یکیش که چسبیده به کمربندی ساری به قائمشهر هست متراژش ۲۳۵ با بر۱۵ سندش قولنامه ای(شمال اکثر زمین ها ق ...

اگه لوکیشن بخوای برات میفرستم ولی خب اینجا نمیشه فضای مجازی داری بهم شماره بده برات ارسال میکنم