2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خاطر دهن بین بودنش چون خانوادش براش تصمیم میگرفتن

دختر ایرونی همصدای من،خون شرقیه تو رگای من،عاشقت شدم یار جون جونی،دختر ایرونی دختر ایرونی...🤍💚        قدر خودتو بدون دختر زیبا قوی باش و نزار چیزی باعث شکست و غمگین شدنت بشه...          خدا محبت است🤍✝️ صلح، آرامش،آزادی☘🤍🤍🤍
دست بزن داشت..خواهرش اذیتم میکرد بله ازدواج کردم خدارو شکر خوشبختم

دیگ بعد جداییتون پیام نداد

ابراز پشیمونی کنه؟

خودت چی؟ الان ک ازدواج مجدد کردی دیگ یاد شوهر قبلیت نمیوفتی

مثلا مقایسه کنی بگی مثااال اون دستموبوس میکرد این نمیکگه

اینجور نمیشی؟

دیگ بعد جداییتون پیام نداد ابراز پشیمونی کنه؟ خودت چی؟ الان ک ازدواج مجدد کردی دیگ یاد شوهر قبلیت ...

اخرین بار تو خیابون دعوامون شد با قفل فرمون منو گرفت ب باد کتک..دیگه مستقیم رفتم بیمارستان بعدشم شکایت و این داستانا..هرچقدر هم خونوادش یا خودش تماس گرفتن پدرم اجازه نداد صحبت کنم چون واقعااااا بدبختی کشیدم تو اون زندگی..۳سال طلاقمو نداد کلی اذیتم کرد..و مقایسه چرا خیلی اوایل مقایسه میکردم..ولی هرچی بدی بود ب ذهنم میومد چون همسرم واقعا خوشبختم کرد.آرامش دارم

روزی هزاررر بار خداروشکر میکنم جداشدم

اخی ایشالا ک خوشبخت بشی

همچنین عزیزم....ب نظرم همه آدمای دنیا حقشونه یه زندگی نرمال داشته باشن عشق داشته باشن...هیچکس حق نداره بهمون توهین کنه یا کتک برنه..نمیگم الان تو زندگیم مشکل ندارم ولی اونقد نکات خوب و مثبت هست ک برا حلشون تلاش کنم

یعنی چجوری بود؟الان ازدواج کردی و خوشبختی؟

خانوادش از اول با شاغل و مستقل بودن من مشکل داشتن از هربهونه ای که میشد استفاده میکردن که بهش بگن من زن مناسبی واسه زندگی نیستم چون خونه نشین نیستم که صبح تا شب هنرم سبزی پاک کردن و ترشی درست کردن باشه چون دستم تو جیب خودم بود چون از مجردیم خونه داشتم آخرم سر یه دعوای الکی قهر کرد رفت خونه خواهرش من گفتم حالا بزار چتد روز تنها باشه یه روز از سرکار اومدم دیدم تمام اسباب و اساسیشو جمع کرده رفته هرچی زنگ زدم بهش جواب نمیداد بعد خواهرش بهم زنگ زدگفت طلاقت میدم منم گفتم فقطمیخوام با شوهرم حرف بزنم اونم گوشیو گرفت گفت بلید دیگه سرکار نری خونتم یا بزنی به نام من یا درشو ببندی بریم روستا زندگی کنیم بشینی توخونه بچه بیاری خلاصه هرچی من میگفتم زندگیمونو خراب نکن اون قبول نمیکرد و میگفت یا شرطام یا طلاق اخرشم کار به دعوای خانواده ها کشید و منم راضی به طلاق شدم،الان اون ازدواج کرده ولی من با اینکه خواستگار دارم اصلا اسم ازدواج میادحالم بد میشه و دارم واسه مهاجرت کارامو میکنم

دختر ایرونی همصدای من،خون شرقیه تو رگای من،عاشقت شدم یار جون جونی،دختر ایرونی دختر ایرونی...🤍💚        قدر خودتو بدون دختر زیبا قوی باش و نزار چیزی باعث شکست و غمگین شدنت بشه...          خدا محبت است🤍✝️ صلح، آرامش،آزادی☘🤍🤍🤍
بعد جداییتون دیگ شوهرت بهت پیام نداد ابراز پشیمونی کنه؟

خطمو عوض کردم