2777
2789
عنوان

🌷بفرمایید ختم قرآن💚

| مشاهده متن کامل بحث + 7921 بازدید | 1863 پست
پس ایشالله ۵شنبه میام.فقط منو دعا کنید ممنون

انشالله 

چشمممگ عزیزم ب یادتم

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س)                           اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺               اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@مائده6525221     سلام عزیزم اگه خواستید شرکت کنید  ان شاء الله حاجت روا شید  ...

سلام ممنونم عزیزم 

جانم کجا رو باید بخونم ؟

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
ممنونم 😍

خواهش میکنم گلم ❤️😘

دوستان عزیز کاربر @ملوسکتونم2 من نیستم دوست دیگه ای هستن که به خاطر اینکه هر نام کاربری میزدن تایید نمیشد این نام کاربری رو گذاشتن.  اسلام به ذات خود ندارد عیبی،هر عیب که هست از مسلمانی ماست.مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است ❤ من افتخار دارم به دختری که چادرش تو سختی ها باهاشه     به مادری که امنیت به خاطر دعاشه       به کشوری که قطره قطره خون من فداشه ❤️بار الها جرعت ما را سر و سامان بده  انقلابا مشق هوشیاری به فرزندان بده    قهرمانا در دل میدان بمان جولان بده        رهبرا من مصطفایی دیگرم فرمان بده... ❤️حاج قاسم هنوز هم زنده است....🖤چادرم تاج بهشتیست که بر سر دارم. من محال است که آن را ز سرم بردارم... ای زن به تو از فاطمه اینگونه خطاب است. ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است ♥️حسین میگیری دستامو حسین میبینی اشکامو حسین تو قلبم میمونی دردامو میدونی از چشمای خیسم دردامو میخونی 🖤آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشدهیزم است  . تو تاپیک های سرگرمی، بازی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست. ✨💐

@نگاروحلما    

@اعتصامی    

@آیسون1    

@مرجانامنم    

@bibijooon    

سلام دوستان عزيز ان شاءالله عزادرايهاتون مورد قبول واقع بشه. 

الهى دعاى امام حسين ع و يارانش بدرقه هاى راه زندگيتون باشه. 

اگربراتون امكان داره در ختم قرآن شركت كنيد. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

@vivaz‍ 

@الهه_باران  

@عشق_من_ali    

@elahe_aab_1994    

@prin    

اگربراتون امكان داره در ختم قرآن شركت كنيد و دوستانتون رو دعوت كنيد. 

🌷🌷سوره توبه

❇️ گزینه ۲۸.....ایه ۱ تا ۵۰ سوره توبه

❇️ گزینه ۲۹....ایه ۵۱ تا ۱۰۰

❇️ گزینه ۳۰.....ایه ۱۰۱ تا ۱۲۹ سوره توبه

🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴

🌷🌷سوره یونس

❇️ گزبنه ۳۱....ایه ۱ تا ۵۰ سوره یونس

❇️ گزینه ۳۲....ایه ۵۱ تا ۱۰۹

🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴

🌷🌷🌷سوره هود

❇️ گزینه ۳۳.....ایه ۱ تا ۵۰ سوره هود

❇️ گزینه ۳۴.....ایه ۵۱ تا ۱۲۳

🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴

🌷🌷🌷سوره یوسف

❇️ گزینه ۳۵....ایه ۱ تا ۵۰ سوره یوسف

❇️ گزینه ۳۶.....ایه ۵۱ تا ۱۱۱

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س)                           اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺               اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷

🌷سوره مائده

❇️ گزینه ۱۵.....ایه ۱ تا ۵۰ سوره مائده❌️برداشته شد❌️

❇️ گزینه ۱۶.....ایه ۵۱ تا ۱۰۰❌️برداشته شد❌️

❇️ گزینه ۱۷.....ایه ۱۰۱ تا ۱۲۰ سوره مائده❌️برداشته شد❌️

لطفا یک گزینه محبت کنید 

لطف کردین تشریف اوردین

گزینه ۱۷...ایه ۱۰۱ تا ۱۲۰ سوره مائده

الهی حاجتروابشی

@مهوینا  

@tanhadarkhane  

@dokhtaregham  

@_درنا_  

@mochoo  

اگربراتون امكان داره در ختم قرآن شركت كنيد و دوستانتون رو دعوت كنيد. 

🌷سوره انعام

❇️ گزینه ۱۸....ایه ۱ تا ۵۰ سوره انعام❌️ برداشته شد❌️

❇️ گزینه ۱۹....ایه ۵۱ تا ۱۰۰

❇️ گزینه ۲۰....ایه ۱۰۱ تا ۱۶۵ سوره انعام