2777
2789
درد نداشت ولی سوزش جاهای بخیه و خارش دمار از روزگارم دراورده بود:/ و پف چشای بیچارم

از فرم بینیت راضی هستی؟

من بینیم استخونیه فرم صورتم کشیدس نمیدونم چ حالتی عمل کنم بهم بیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از فرم بینیت راضی هستی؟ من بینیم استخونیه فرم صورتم کشیدس نمیدونم چ حالتی عمل کنم بهم بیاد

بله راضیم برا منم استخوانی بود ولی صورتم گرده من

نیمه فانتزی بود عملم

راضی بودنت بعد عمل کاملا مربوط ب دکتری میشه ک انتخابش میکنی تو انتخاب دکترت دقت کنی حله

من نظر کرده خداوندم🧚🏻‍♀️💕

من پارسال عمل کردم یزد مدل طبیعی  سه روز بیچاره ای بعد که بخیه هاشو کشیدی راحت میشی ولی تا یک ماه سرتو خم کنی اذیتی چیزای سنگین نباید برداری گریه نکنی نمک نخوری ورمش موندگار میشه و یه تجربه خیلی عالی اینکه وقتی از بیمارستان اومدی هی نگیر یه جا بخواب آب کرفس و ابمیوه و سوپ بخور و هی تو خونه راه برو سرت بالا باشه یواش یواش راه برو ورمش همون ماه اول میخوابه خیلی پیاده روی کن چسب بینیت هم نزدیک نوک بینی نزن بینیت زشت میشه حتما یک سانت از نوک بینی فاصله داشته باشه این خیلی مهمه 

وای خیلی استرس دارم

استرس چی بابا مطمعنم خیلی قشنگ میشه بینیت انشالله بعد عمل تاپیک بزنی عکس بعد و قبلتو بزاری کیف کنیم از دوبرابر شدن خوشگلیات😌❤

من نظر کرده خداوندم🧚🏻‍♀️💕