2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم یعنی سیب، گردو و هلو را باهم میزارید؟

سلام گلم گفتم اول سیب و گردو بعد ۱۵دقیقه هلو اضافه کن زیادم هم نزن چون له میشه

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
چه جوری

دسرورش ماریا قناد داره طبق اون درست کن

الان دقیق حفظ نیستم 

ولی مثلا هلو رو شستیم و خورد کردیم تو قابلمه با یه مقدار آب و شکر یه مدت رو گاز موند آخرش با گوشتکوب برقی له له کردیم 

باز مقدار و اندازه دقیقش رو نگاه کن

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
ممنونم از راهنماییتون . حتما درست میکنم. فقط جسارت نباشه میشه لطفا مقدارش هم بهم بگید چقدر از هر کدو ...

قربونت من چشمی درست میکنم فدات شم شما میخوای مثلا اول نیم کیلو سیب و نیم کیلو هلو با یه مشت بزرگ گردو درست کن تا دستت بیاد اگه خوشت اومد کدمطمعنم خوشت میاد دیگه زیاد درست کن گلم

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
رانی هلو درست کردم خوشمزه شد

میشه بگی چطور درست کردی؟

قربونت من چشمی درست میکنم فدات شم شما میخوای مثلا اول نیم کیلو سیب و نیم کیلو هلو با یه مشت بزرگ گرد ...

خییلی خیلی زیاد محبت کردید. بازم سپاسگزارم. اینجوری که تعریف کردید از الان دلم ضعف رفت. مچکر  

خییلی خیلی زیاد محبت کردید. بازم سپاسگزارم. اینجوری که تعریف کردید از الان دلم ضعف رفت. مچکر   ...

فدات بشم گلم امیدوارم درست کنی و خوشت بیاد نوش جونت بشه

آره خیلی خوشمزه میشه من مربای آلو زرد هم درست می کنم اونم خوشمزه میشه 

فقط سعی کن هلوت خیلی له نباشه اگه می خوای مشخص باشه وگرنه مثه مارمالاد میشه 

قبلش آب و شکر و زعفرون و گلاب و یکمی آبلیمو برا اینکه شکرک نزنه بذار یکمی بجوشه هلوها رو پوست بگیر خورد کن بریز تو شهد زیاد نذار تو شهد بپزه قبل از ریختن هلو غلظت شهد رو تنظیم کن و بعد از حدو یک ربع تا بیست دقیقه خاموش کن

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
میشه بگی چطور درست کردی؟

هلو هارو پوست میگیری نگینی خرد میکنی هر یک کیلو هلو یک لیوان شکر با سه لیوان اب میخواد میزاری رو شعله ملایم ۱۵ دقیقه بعد که کمی پخت یکم از تکه های هلو رو جدا میریزی تو یه ظرف بقیشم با مخلوط کن یا میکسر مخلوط میکنی .وقتی مخلوط شد تکه های هلو رو بهش اضافه میکنی عالیه میشه 

کاربری دست دونفره ...
هلو هارو پوست میگیری نگینی خرد میکنی هر یک کیلو هلو یک لیوان شکر با سه لیوان اب میخواد میزاری رو شعل ...

دستت درد نکنه همسرم خیلی رانی هلو دوست داره ♥️