2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم تو رابطه ما همیشه هست منتهی متفاوته مثلا از سرکار میاد یا من میام سلام عزیزم خسته نباشی و بوس یا مثلا چیزی بخوام اسمشو با جان صدا میزنم میگم فلانی جان لطفا اونو بهم بده 

ولی در مواقع دیگه بیشتر مثلا از کاری که انجام داده تعریف میکنم تشکر میکنم میگم که دوسش دارم و... در کل اون ابراز علاقه همیشه هست ولی باتوجه به موقعیت فرق میکنه

زیادروی خوب نیست خودت باش ازخواب بیدار می شی سلام صبح خیر از سر کار می یاد برو پیشواز سلام خسته نباشی لحنت شاد باشه برا همسرت هر روز اول غذاتو درست کن بعد برو دنبال کارهای دیگه مردا غذا حساسن سر وقت باشه جلو جمع با احترام صحبت کن باهاش تو عصبانیت جلو خودت رو بگیر هر حرفی نزن بعضی حرفها بین زوجین دل سردی می یاره مثل توهین کردن بهم انشاالله سعادتمند وخوشبخت باشی

ماشاالله عشقتون پایدار غبطه خوردم یه لحظه به عشقتون

ممنون عزیزم، ما بدون عشق و عاشقی ازدواج کردیم یعنی معرفی شدیم و در حد معمول از هم خوشمون اومد ازدواج کردیم اما از همون اول احترام همو خیلیییی نگه داشتیم هیچوقت باهمدیگر بد صحبت نکردیم دیگه این یک عادت شد بین خودمون