2777
2789
عنوان

دلم داره میترکه مادربزرگم فوت کرد

316 بازدید | 12 پست

دیروز با خالم اینا تو یه ماشین میرفتن گردش ، یه ماشین بزرگ بهشون زده فقط از سمت در مامانبزرگم ، هیچکس هیچیش نشده حتی خون از دماغ کسی نیومده‌ اما مامانبزرگم فوت شد شیشه ها ریخته یکیش رفته تو گلوش ، ای خدا دارم میمیرم انقد دیشب گریه کردم ، الان مجبور شدم بیام محل کارم کسی رو جام پیدا نکردم اما حالم خوب نیس هنوز خاکش نکردیم مونده برا فردا چون پزشکی قانونی باید تایید کنه بفرستن شهر خودمون این چه بلایی بود سرمون اومد خاله هام دوتاشون هنوز نمیدونن یکیشون بارداره یکیشونم از دیروز که خبر تصادفو شنیده حالش بده همش امیدواره که قراره عمل شه خوب شه نمیدونه همون لحظه فوت کرده ، فقط میخواستم بنویسم دلم اروم شه کمی ، هرکی ایمان نداره بیاره بخدا که من دیروز فهمیدم اینکه میگن اجلش رسیده چیه ، خاله ام میگفت از صبح همش مبگفت پاشین بریم دیر میشه ، چند روز قبل رفته بود همه فامیلاشو دیده بود از خواهراش حلالیت گرفته بود ، حالا مامانبزرگ من صحیح و سالم و جوون بودا ما اصلا فک نمیکردیم به این زودی بخواد تنهامون بذاره ای خدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🔰#دعا برای اموات مومن:👇👇

☘امام صادق علیه السلام: هر کس هر روز بیست و پنج بار گوید: ✍

☘اللهم اغفر للمومنین و المومنات و المسلمین و المسلمات. ☘

☘حق تعالی به عدد هر مومن که گذشته و هر مومن که بیاید تا روز قیامت حسنه در نامه اعمال او نویس و به آن عدد گناه از او محو کند.

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج