2777
2789

بعد با وام بحساب خودش زمین بخره

پولی هم نداره روش بذاره

۴۰۰تومنه ماشینش

ماشین خودش مدل ۹۸  هس جنس قدیمه خوبه

۴ماه دیگه ماشین طرح مادران بنام من در میاد اونم خب معلوم نیست چه قیمیته 

میگه منتظر همون بشین

چی بهش بگم جلوشو بگیرم اصلا حرفمو گوش نمیده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام. ملت وام میگیرن ماشین میخرن. شوهرتون ماشین میفروشه که باهاش وام بگیره زمین بخره؟ تازه پولم نداره روش بذاره؟ پس چطور میخواد زمین بخره والا طرف ما که زمین با این پولا گیر نمیاد.بعدم منتظر ماشین طرح مادران بشینی اونم نوبتت بشه پول میخواد اون از کجا بیاد؟

و در آخر اخلاق شوهرت رو من نمیدونم اما اخلاق شوهر خودم رو می دونم اگر جلوش رو بگیرم چارروز دیگه که ببینه تکونی نمیخوره وضعمون و اون کاری که میخواست بکنه و من نذاشتم چقدر سودآور بوده انقدر مغز منو میخوره که پیش خودم بگم عجب غلطی کردما کاش گذاشته بودم کاره خودش رو بکنه.

کار عاقلانه ای میخواد بکنه که زمین بخره 

البته اگه زمین جاش خوبه 

مانعش نشو 

ماشین اصطحلاک داره ولی زمین نه

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
اصلا هیچ زمینی هم پیدا نکرده اخه

خب پس نزار 

اول بگو زمینو پیدا کن بعد 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
اگر بجز این کار هیچ جوره نمیتونین زمین بخرین بنظرم کار بدی نیست که بخواد انجام بده .زمین خریدن خیلی ...

فک کنم از اوم وام ها ک هرچقدر بذاری دوبلش بهت وام میده

۳ماه پولش باید بخوابه ب حساب

بنظرم میخواد ۴۰۰تومنو بذاره ۸۰۰برداره و ۸۰۰بده زمین و ۴۰۰ بده طرح مادران ماشینم برداره

کباب_کوبیده_باریحان هستم😎.متاسفانه کاربری های پفک نمکی،بیسکوییت ماسالا و چلوکباب کوبیده رو هم از دست دادم😁✌️کی گفته من بی احساسم؟ من هر 1 ساعت احساس گشنگی میکنم! 🤭🤤😂️
فک کنم از اوم وام ها ک هرچقدر بذاری دوبلش بهت وام میده ۳ماه پولش باید بخوابه ب حساب بنظرم میخواد ۴ ...

ممنونم از توضیحاتتون .اطلاع دارم خودمونم خیلی وام اینجوری میگیریم ولی خواستم ببینم چه بانکیه و بازپرداختش چطوره .

ما مضاربه ای میگیریم.

ممنونم از توضیحاتتون .اطلاع دارم خودمونم خیلی وام اینجوری میگیریم ولی خواستم ببینم چه بانکیه و بازپر ...

خواهش میکنم

کباب_کوبیده_باریحان هستم😎.متاسفانه کاربری های پفک نمکی،بیسکوییت ماسالا و چلوکباب کوبیده رو هم از دست دادم😁✌️کی گفته من بی احساسم؟ من هر 1 ساعت احساس گشنگی میکنم! 🤭🤤😂️