2777
2789

توی زندگیم کم و کسری ندارم . همسرمم دوست دارم اونم منو دوست داره . عاشق معشوق نیستیما ولی همو دوست داریم . ۱۸ ساله بچه دار نشدیم دوا درمون هم کردیم بازم نشد . داره سال به سال زندگی سخت‌ تر میشه کمبود بچه واقعا حس میشه . همسرم به بچه پرورشگاهی راضی نیست ،منم ته دلم راضی نیستم چون سخته ولی خب بدون بچه هم زندگی سخته . نمی دونم طلاق بگیرم و برم یه گوشه دنیا تنها زندگی کنم . بسه اینقدر فکر و خیال کردم واسه بچه . از طرفی واسه ساختن زندگیمون خیلی تلاش کردیم . همسرم میگه بچه ایی نداریم عیبی نداره ولی روز به روز دارم می بینم افسرده شده و همش آه می کشه🥺🥺🥺🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مدت با یه خانواده که بچه پرورشگاهی دارن رفت و امد کن خودت که کاملا اکی شدی بذار همسرت باهشون رفت و امد کنه

اولم بهش نگو که بچشون پرورشگاهیه بذار دو سه جلسه هم رو ببینین بعد بگو که راستی اینا بچشون فرزندخونده است تا منوجه بشین که واقعا فرقی با بچه خودتون نداره

تو آشناها داریم مثل شما یکی 25 ساله زندگی میکنن یکی 43 سال از زندگیشون میگذره با وضعیتشون کنار اومدن چون عشق بینشونه

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
چرا  به بچه پرورشگاهی راضی نیستین؟

گرفتن بچه از پرورشگاه سخت تر از بچه خودته .مسولیت داره که دلشو نشکنی . آدم می مونه به بچش بعدها بگه از پرورشگاه اومدی یا نگی . اگه نگی فضول اطراف زیاده اگه بگی بچه خودش داغون میشه