2777
2789
عنوان

کمککک!!دوستم داااغوونههه

141 بازدید | 10 پست

دوستم که تازه به بلوغ رسیده و کااامل احساساتیه روی پسرعمش کراش میزنههه

چند سال روش کراش میمونه

تا اینکه از بقیه میشنوه که پسره(احمد) روی همون دوست من کراشههه..دوستم خیلی خوشحال میشه ینی از ذوق داشت گریه میکرد

ولی یچیز عجیب بود..احمد اصلا رفتار خاصی نشون نمیداد که معلوم بشه عاشق دوست منه(اسم دوستم زینبه)زینب شب تا صب گریه میکرد..تا اینکه رفت بهش گفت من دوستت دارم

احمد سنگ تر از قبل رفتار کرد..ولی خب یجورایی هم ضایع بازی در میاورد.

الانم دوستم میخواد بلایی سر خودش بیارهههه

بنظرتون چیکار کنیم احمد انقد سنگ نباشه

یا حداقل بیاد ب زینب بگه دوستت ندارم.چرا انقدد میپیچونتش..

خیلی گیجم..نگران دوستمم

چرا یه جوری صحبت کردی که من نظرم به این جلب شد که اصل ماجرا از خودته و دوستت نیس:/

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها زینب برا من خیلی مهمه

تو 7،8 میلیارد ادم رو کره زمین فقط زینب درکم میکنه با اینکه 3 سال ازم کوچیکترههه

درکم میکنه چون خودش خیلی داغونه داغون تر از همه..

البته تو این سن اینطوریه