2777
2789
عنوان

کسی هست خودش یا نزدیکانش بلفا رو پلاستی کرده باشن؟؟؟؟؟؟؟ ه

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 41 پست
سلام  بله مثل هم شدن، فقط گوشه ی داخلی چشم راستم کمی پوست اضافی آورد (درنتیجه ی جای بخیه)  ...

خداروشکر عزیزم 

چه مدت از عملتون قرینه شدن؟

چند وقته عمل کردین ؟

توی یه تایپیک دیگه گفته بودن با ماساژ دورانی با گوش پاکن روی گوشت اضافه به مدت ده دقیقه 

کاملا جای بخیه شون خوب شده

خداروشکر عزیزم  چه مدت از عملتون قرینه شدن؟ چند وقته عمل کردین ؟ توی یه تایپیک دیگه گفته بود ...

سلامت باشید🌹

4 آبان میشه 3 ماه 

اما بعد از دو ماه کاملا قرینه بود 

من هم بعد ازپماد ترمیمی  که میزدم، ماساژ میدادم اما دکترم نگفت دورانی و ده دیقه. گفت چند بار با انگشت ازروی جای بخیه و از گوشه ی داخلی چشم بکش به گوشه ی خارجی پلک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلامت باشید🌹 4 آبان میشه 3 ماه  اما بعد از دو ماه کاملا قرینه بود  من هم بعد ازپماد تر ...

پس هنوز مدت زیادی نگذشته انشالله جای بخیه هم به مرور از بین میره عزیزم 

عزیزم چشم های شما خیلی نامتقارن بود؟ چشم های من کوچیک و بزرگن خداکنه خوب شه هر روز میگم کاش عمل نکرده بودم 😔

پس هنوز مدت زیادی نگذشته انشالله جای بخیه هم به مرور از بین میره عزیزم  عزیزم چشم های شما خیلی ...

سلامت باشید 

بله یکیش خیلی ورمش بیشتر بود، و کلا حالتش با اون‌یکی فرق می‌کرد... اما الان درست شده

برای شما هم حتما درست میشه، نگران نباش 

منم. دقیقا همین حسو داشتم و میگفتم خودم رفتم خرابش کردم.!! 

شما چند وقته عمل کردید؟ 

سلامت باشید  بله یکیش خیلی ورمش بیشتر بود، و کلا حالتش با اون‌یکی فرق می‌کرد... اما الان درست ...

من دکتر متخصص چشم و زیبایی پلک بود که عمل کردم 

گفتم چشم های من اندازه هاشون فرق میکنه 

میگه باید صبر کنی شش ماه زمان لازمه و اینکه با عمل بلفا چشم رو ما نمیتونیم کوچیک و بزرگ کنیم 

من دکتر متخصص چشم و زیبایی پلک بود که عمل کردم  گفتم چشم های من اندازه هاشون فرق میکنه  ...

بله، من هم زیاد شنیدم تا 6 ماه جای تغییر هست. 

مطمئن باشید، اون چشمی که فکرمیکنید کوچکتره، ورم داره و درست میشه