2777
2789

چن باری دیدمش هی میگه بیاخونمون خودت تنها برات فیلم عروسیموبزارم آلبوممونشونت بدم حقیقتاازخانواده پدری شوهرم اصلا خوشم نمیاد(واقعا آدمای بی وجدانی هستن) بجزپاگشادیگه خونه عموهاش نرفتم حالانمیدونم چیکارکنم هی میگم باشه ولی نمیرم...موندم چی کنم ....حالافک کن هی بایدبگم وای چقدخوشگل شده بودین واینا هوففف😐😬😂

نه نرو .

من بودم نمیرفتم .مگر اینکه منو و شوهرم و مادرشوهرم و... رو هم دعوت میکرد 😄  

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرمدر حد تعارف بوده جدی نگیر .. اگ رسما زنگ زد دعوتت کرد برای یه روز مشخص بعد‌‌ برو

اوکی...خودش هی میگه باهام هماهنگ کن قصددعوت نداره میگه فقط بیافیلم عروسیموببین حالا۸سالم هس شوهرکرده😑

🥺🥺🥺 منم وزنم زیاد بچه دار نمیشم بخاطرش شما بچه داری ؟

ن ندارم تازه ۷ماهه ازدواج کردم...اصلا قصدبارداری ندارم شوهرم میگه یه ۴ یا۵ سال دیگه ولی من کلا دوس ندارم بچه داربشم....شماچندکیلویی عزیزم؟

حس خوبی ندارم، بنظرم با نشون دادن فیلم و عکس میخاد از زیر زبونت حرف بکشه بیرون

درمورد شوهرت، مادرشوهرت، رفتاراشون، آشناییتون و ...

فقط با شوهرت یا خونوادش بودنی برو تنها نرو

ن ندارم تازه ۷ماهه ازدواج کردم...اصلا قصدبارداری ندارم شوهرم میگه یه ۴ یا۵ سال دیگه ولی من کلا دوس ن ...

۹۳ ولی عزیزم لاغر کن تا میتونی من الان چهارساله بدون مشکل باردار نمیشم اضافه وزن دارم 😭😭😭😭 اصلا بهم نمیخوره قدم ۱۷۰ ولی به هر حال وزنم مهمه