الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از نظر اخلاقی خیلی خوب و انسان شریفیه خیلی دو دلم بخاطر همین قضیه تحصیل🥲
مگه با مدرک تحصیلیش میخوای ازدواج کنی ؟بستگی به خودت داره،شاید با این شخص بهم بزنی با یه آدمی که دکترا داره آشنا بشی اما ببینی اخلاق و عفت کلامش صفره،از نظر من ملاک نیست ،نظر خودتون چیه؟
بعدشم همه تو زندگیشون با آدمی که همه چیز تمام باشه ازدواج نکردن یعنی نیست چون واقعا طبق سلیقه مون بخوایم ازدواج کنیم جور در نمیاد اگرم یه در صد فقط یه در صد پیدا بشه سر پنجاه سالگی به بالا پیدا میشه که آدم دیگه توان ازدواج کردن هم نداره،دوستش داری؟
تازه الان جو و محیط جامعه هم در نظر بگیر ،ادم خوب خیلی کمه خیلی،من خودم جدا شدم خیانت،اعتیاد،دخالت خانواده ،میگم اگر مردی زن باز نباشه،معتاد نباشه خانوادش دخالت نکنن و حقوق کافی داشته باشه دیگه بقیش مهم نیست ،اگر بخوام بگم به جز اینا مدرک دکترا داشته باشه ویلا لب دریا داشته باشه یا ....باید بدیم خط تولید بسازه برامون