2777
2789
عنوان

به خواستگارم جواب منفی دادم الان پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بر منم یکسال تمام صبح و شب خونمون بودن همسایه بودیم

هی ما می گفتیم نه کوتاه نمی آمدن اصلا بعد یکسال که همچنان جوابمون منفی بود به زور انگشتر نشون کردن تو دستم

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
حس میکردم افکارمون متفاوته

اگه واقعا همچین حسی داری

درست ترین تصمیم و گرفتی👏👏👏👏👏

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
والا از بس همه میگن اشتباه کردی پشیمون شدم دیگه

خودت باید تصمیم بگیری 

آینده ی خودته حرف یه عمر زندگیه

حس میکردم افکارمون متفاوته

به حس زنانت اعتماد کن 

والااااا حبری نیست متاهلی هوووچی نیس عجله نکنید تحت تاثیر حرف این اون شغلش و... نشید 

مخصوصا مود شما که پسر ۲۳سالشه اون هنوز بچس و پر هوس های نکرده هیجانای نکرده 

سرجمع ۶ماه خوبه ده سال باید دنبالش باشی تا بزرگش کنی .

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
منم همین شدم🤣🤣

بخاطر حرف بقیه پشیمون نشو 😑🚶🏻‍♀️

ببین عقل و منطق خودت چی میگه شما قراره ی عمر تحملش کنی:/

دلیل منطقی داشتی حتما برای این همه جواب رد!

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺