2777
2789

ن بابا من ک دعوت نمیکنم دختر عمومم هست ها اما خوشم ازش نمیاد😅

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من با این جمله زندگی میکنم:زور خدا از همه بیشتره😊  فاطمه هستم اپراتور لیزر 
خواهر شوهر چی 

دارم چندتایی دخالت نمیکنن چون شهردورزندگی میکنن

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂ایموجیاشو

والارقصیدنم داره آخه جاری چیه.همش درحال فتنه گری حسودی 

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه

برا تولد خواهر که دیگه فامیل شوهر نیاز نیست باشن.فردام هزار تا حرف و حدیث سر نوع برخورد و پذیرایی و کادو درمیاد.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

والارقصیدنم داره آخه جاری چیه.همش درحال فتنه گری حسودی 

اره خداییش منم باشم بین جاری و خواهر شوهر، دومیو انتخاب میکنم حداقل هم خون شوهرمه تا یجایی بیشتر پیش نمیره😂🚶‍♀️

سالی دو بار مهمونی دعوت میکنیم هم دیگه رو... 

مهمونی اقوام مادرشوهر یا تفریح همو میبینیم. 

ارتباط من اینجوریه : 

من : سلام زهرا خانم حال شما؟ 

ایشون : سلام گلم ممنون شما چطوری ؟ 

من : خوبم شکر خدا مچکر. 

ایشون : خدا حافظ زحمت کشیدید 

من : خواهش میکنم خوش اومدید . 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
 اگه کسی از خانواده شوهرتو دعوت نکردی نمیخواد دعوتش کنی

ن فقط دختر خاله همسرم دعوته 

اونم چون واقعا مثل خواهر میمونه 

جاری هم خیلی حرف و حدیث داره 

نکنم برادر شوهرم خیلی ناراحت میشه ب نظرتون ؟؟

برادر شوهرم خیلی مرد محترم و مهربونیه و خیلی آدم خوبیه 

همیشه هم فکر میکنه من زنشو کم حساب میکنم در صورتی ک زنش خودش همش هر جا میره بعدش سلیطه گری در میاره

جاری من همسن مادرمه و خانوم خیلی خوبیه ولی بشدت رسمی و اخلاق های خاصی داره برعکس منم شیطون و پر انرژی 

تو خانواده همسرم همه حواسشون هست ب رفتارشون چون سریع ناراحت میشه ولی  من چون نمیتونم رسمی باشم باهام کنار اومده بنده خدا و تا الان با من مشکلی نداشته 

شمام بنظرم اگر راحتی خب دعوتش کن