2777
2789
عنوان

چکار کنم همش فکر منفی اخه بچم

844 بازدید | 12 پست

چند سال پیش از دست دادم.پسر بود  الان که بچه خدا بمن داد پسر هست خیلی میترسم.روش.  دیشب. نگاش میکردم گریه میکردم الانم. همش.   دلم گرفته میگم خدا نکنه. از دستش بدم. خیلی فکر منفی میکنم خیلی 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   

خدا برات نگهش داره عزیزم ، چرا بچه قبلیت از دست دادی؟؟ بنظرم حق داری نگران باشی ولی یه دکتر برو 

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حق داری  بسپار به خدا

هی. میگم.  فکر منفی.  بذار. دور کنم بازم  شب که میشه. دست بچم میگیرم هی میبوسم وگریه میکنم

7 روزش بود.   سالم بود یهو فوت کرد

بهت حق میدم عزیزم ، بچه برادر من بیست روزش بود دختر هم بود از دستش دادیم با اینکه من مادرش نبودم ولی خدا می‌دونه تا مدتها قلبم از اندوه زیاد درد میکرد الان خدا بهشون یه پسر داده شکر خدا مادرشم مثل شما همش نگرانشه ، بنظرم بنداز تو دامن خدا ، خدا برات نگهش داره عزیزم 

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓
هی. میگم.  فکر منفی.  بذار. دور کنم بازم  شب که میشه. دست بچم میگیرم هی میبوسم وگریه ...

منم فکر منفی میکنم عادیه ولی نباید خیلی پر و بال بدی تا داره یادت میفته چند تا ذکر بگی و خودتو سرگرم کار دیگه کنی

بهت حق میدم عزیزم ، بچه برادر من بیست روزش بود دختر هم بود از دستش دادیم با اینکه من مادرش نبودم ولی ...

اخی خدا   جاشتو بهشته.  فدات اره سپردمش ب خدا