2777
2789
عنوان

جریان طلاقم و حسادت خواهرام

| مشاهده متن کامل بحث + 1479 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قلبم درد گرفت 

اخ که چرا یه مادر انقدر سختی بکشه و پدره پیه عیاشی باشه

خدایا عدالتت کجاست😔

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
من جریان حسادت خواهراتومتوجه نشدم به چی توحسادت کردن بعدم چرابایه کتک رفتی همه چیزوبخشیدی 

طولانی شد دوباره پستش کردم 

همون یه کتک کل بدنمو سیاه میکرد جلو بچم با چاقو تهدید میکرد التماسای بچمو که دیدم ازش گذشتم

طولانی شد دوباره پستش کردم  همون یه کتک کل بدنمو سیاه میکرد جلو بچم با چاقو تهدید میکرد التماس ...

ای بابا چقدرعوضی بوده راحت شدی ازدستش ادم شیطان صفت هرزه همون بهترخلاص شدی ازش

زندگی سلام   

💔تایپیکت لرزه به بدنم انداخت

واقعا خواهرات از یزید صد پله بالاترن بچتو سوزوندنش چه ناعادلانه متاسفم برای عقل نداشتشون و اون دخترعفریته که خودشو گوز میکنه همه کاره میدونه میخاد اختیارهمه چیو بگیره دستش

مادرت کجا بود وقتی میسوزوندنش؟چرا با ناپدری و مادرت نگفتی؟

عصبی‌نمیشم‌،فاصله‌میگیرم
همش به خودم ای کاش همون ۹ ماه تمومش کرده بودم و پای یه بچه دیگه وسط نمیومد 

اره اشتباه کردی بچه دوم روولی حالا که شده قوی باش توبایدبتونی بزرگشون کنی حواست بهشون باشه اسیب نبینن ازدست اون عوضیا

زندگی سلام   
💔تایپیکت لرزه به بدنم انداخت واقعا خواهرات از یزید صد پله بالاترن بچتو سوزوندنش چه ناعاد ...

مادرم رفته بود دکتر و وقتی اومد جریانو به مامانم گفتم ولی اون پشت بچه های دیگشو گرفت و فقط یه دعوا کرد برای سوزوندن بچم 

حقیقتا دیگه پی بردم که سربارم