سیبزمینی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 594 عنوان آقا بحث این عروس گوشت ندیده کی تموم میشه 282 بازدید | 22 پست رد دادیم هرجا میریم حرفش هستمیگم اون بیچاره تو خوابم نمیبینه تو همچین محیطی انقدر معروف شده ودارن ازش حرف میزنن😂😂😂😂بعد ب نظرتون اینام غیبت حساب میشه😐😂 من خیلی چیزا راجب تو می دونم: ۱-یک انسانی👩🏻🦰 ۲-داری اینو می خونی 👩🏻 ۳-الان بیداری🙂 ۴-وقتی زبونتو میاری بیرون نمی تونی بگی «ژ» 😋 ۵-الان امتحان کردی 😅 ۷-الان خندیدی😂 ۸-اصلا متوجه نشدی که شماره «۶»رو جا انداختم 🖍 9-رفتی چک کردی ✏️ ۱٠-دوباره خندیدی😅 ۱۱-نفهمیدی یه شماره رو دوبار نوشتم ✌🏻 ۱۲-رفتی چک کردی و پیداش نکردی 🤦🏻♀️ ۱۳-دوباره خندیدی😅 ️ 1402/05/08 | 21:36 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ام_عبیده عضویت: 1400/09/21 تعداد پست: 2594 مث اقدس وماکارانی تو طبیعیت فراموش نمیشن تیکر رسیدن به هدفم
doktarak_paeiz عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 1898 و این بحث نمک میخوام از چوسان بیارمم تموم شه خیلی خوب میشه سرویس شدیم😂
bache66 عضویت: 1401/04/06 تعداد پست: 1992 صد در صد غیبت حساب میشه، حتما اون بنده خدا راضی نیست ک پشت سرش اینقد حرف بزنن و در موردش صحبت کنن میشه برای سلامتی امام زمان یه صلوات بفرستی 🌼
سیبزمینی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 594 نه ماکه نمیشناسیمش غیبت چی 😂😐الان غیبت نیست پس من خیلی چیزا راجب تو می دونم: ۱-یک انسانی👩🏻🦰 ۲-داری اینو می خونی 👩🏻 ۳-الان بیداری🙂 ۴-وقتی زبونتو میاری بیرون نمی تونی بگی «ژ» 😋 ۵-الان امتحان کردی 😅 ۷-الان خندیدی😂 ۸-اصلا متوجه نشدی که شماره «۶»رو جا انداختم 🖍 9-رفتی چک کردی ✏️ ۱٠-دوباره خندیدی😅 ۱۱-نفهمیدی یه شماره رو دوبار نوشتم ✌🏻 ۱۲-رفتی چک کردی و پیداش نکردی 🤦🏻♀️ ۱۳-دوباره خندیدی😅 ️
مریم_بانووووووو عضویت: 1398/07/12 تعداد پست: 10543 ولی حق با عروس بوداینا کلا فک کردن عروسه حریم نداره چون یه مدت زیاد بیچاره حریمی نداشته تو خونه پدرشون باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷
سیبزمینی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 594 قصش چیه؟ 😐خدایی نشنیدی انقد حرفش هست گوشت خورده ب خواهرشوهراش نداده😂😂 من خیلی چیزا راجب تو می دونم: ۱-یک انسانی👩🏻🦰 ۲-داری اینو می خونی 👩🏻 ۳-الان بیداری🙂 ۴-وقتی زبونتو میاری بیرون نمی تونی بگی «ژ» 😋 ۵-الان امتحان کردی 😅 ۷-الان خندیدی😂 ۸-اصلا متوجه نشدی که شماره «۶»رو جا انداختم 🖍 9-رفتی چک کردی ✏️ ۱٠-دوباره خندیدی😅 ۱۱-نفهمیدی یه شماره رو دوبار نوشتم ✌🏻 ۱۲-رفتی چک کردی و پیداش نکردی 🤦🏻♀️ ۱۳-دوباره خندیدی😅 ️
monaa1370 عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 1523 ولی حق با عروس بود اینا کلا فک کردن عروسه حریم نداره چون یه مدت زیاد بیچاره حریمی نداشته تو خونه پد ... تعریف میکنی؟
سیبزمینی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 594 ولی حق با عروس بود اینا کلا فک کردن عروسه حریم نداره چون یه مدت زیاد بیچاره حریمی نداشته تو خونه پد ... دقیقا منم ب عروس حق میدادم من خیلی چیزا راجب تو می دونم: ۱-یک انسانی👩🏻🦰 ۲-داری اینو می خونی 👩🏻 ۳-الان بیداری🙂 ۴-وقتی زبونتو میاری بیرون نمی تونی بگی «ژ» 😋 ۵-الان امتحان کردی 😅 ۷-الان خندیدی😂 ۸-اصلا متوجه نشدی که شماره «۶»رو جا انداختم 🖍 9-رفتی چک کردی ✏️ ۱٠-دوباره خندیدی😅 ۱۱-نفهمیدی یه شماره رو دوبار نوشتم ✌🏻 ۱۲-رفتی چک کردی و پیداش نکردی 🤦🏻♀️ ۱۳-دوباره خندیدی😅 ️
باقالی_پلوباگردن عضویت: 1402/01/07 تعداد پست: 808 مث اقدس وماکارانی تو طبیعیت فراموش نمیشن اقدس کثافت ترین موضوع اینجا بود هنوزم یادم میوفته چندشم میشه میگفت اونو که مالیدم بعدش شورتو پا کردم شوهرم با نون لواش افتاد به جون .... کاربر جدید نیستم مشکلات زندگی مو مجبور شدم با یه کاربری دیگه باهاتون درمیون بزارم وگرنه خیلی هاتون جزو دوستای عزیزمین .
1sayehmah1 عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 2545 😐خدایی نشنیدی انقد حرفش هست گوشت خورده ب خواهرشوهراش نداده😂😂 وا نشنیدم لینک تاپیکش نداری؟ پایبندم تا پاے جان به تمامت...♡ ️
سیبزمینی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 594 صد در صد غیبت حساب میشه، حتما اون بنده خدا راضی نیست ک پشت سرش اینقد حرف بزنن و در موردش صحبت کنن همون دیگه واقعا راضی نیست من خیلی چیزا راجب تو می دونم: ۱-یک انسانی👩🏻🦰 ۲-داری اینو می خونی 👩🏻 ۳-الان بیداری🙂 ۴-وقتی زبونتو میاری بیرون نمی تونی بگی «ژ» 😋 ۵-الان امتحان کردی 😅 ۷-الان خندیدی😂 ۸-اصلا متوجه نشدی که شماره «۶»رو جا انداختم 🖍 9-رفتی چک کردی ✏️ ۱٠-دوباره خندیدی😅 ۱۱-نفهمیدی یه شماره رو دوبار نوشتم ✌🏻 ۱۲-رفتی چک کردی و پیداش نکردی 🤦🏻♀️ ۱۳-دوباره خندیدی😅 ️