2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد معروف شده😑

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

اونروز به یه بنده خدایی گفته بود که نمیدونم والا مادرت میمیره یا خودت میمیری نفهمیدم راستش چی شد دقیق نخوندم ولی به شدت داغون بود تاپیک زده بود تو تاپیکش بودم 

اگر همین کاربر باشه که فکر کنم خودش بود کاربر فندق ... چیزایی ‌که ادعا میکنه میدونه رو حتی پیغمبرم نمیدونست 

بچه ها سحر و جادو خیییلی واقعیه بیشتر از اونی فکر کنید خدا لعنت کنه هرکس اهل سحر و جادو و طلسمه برا تلافی دشمنی برا تلافی سوتفاهم برا تلافی نرسیدن به عشق اخی خدا میشه گره ها رو تو باز کنی

اللهم عجل الولیک الفرج ❤
اونروز به یه بنده خدایی گفته بود که نمیدونم والا مادرت میمیره یا خودت میمیری نفهمیدم راستش چی شد دقی ...

خب میگه موکل دارم اگر داشته باشه میتونه از اینده بگه 

اللهم عجل الولیک الفرج ❤
عزیزم من ترو خدا کمی فکر کنید خداومد عمر و زندگی رو حتی دست پیامبر خدا هم نداده این کی هست مگه !!!

اگر موکل جن داشته باشه بهش میگه جن ها و سحر و جادو از زمان حضرت سلیمان هستن

اللهم عجل الولیک الفرج ❤
عزیزم من ترو خدا کمی فکر کنید خداومد عمر و زندگی رو حتی دست پیامبر خدا هم نداده این کی هست مگه !!!

فکر چی من دیگه فکرم کار نمیکنه پدر مادربزرگم دعانویس قهاری بوده بعد مرگش علم و کتاباش میوفته دست اقوام یکی از اونا ادم بسیار شروریه خدا لعنت کنه اولین تا اخرین ظالم رو بعد این انسان شر باهر کی لج میشه با دعا بخت و روزی و کلا زندگی رو مختل میکنه الان ما خانواده مادری کلا مختلیم 

اللهم عجل الولیک الفرج ❤

چله برداشتیم دعا کردیم اما دوتا از خاله هام ۴۲ سالشون شد و ازدواج نکردن الانمزبونم لال ازدواج خواهر و برادرم داره دیر میشه با وجودی برادرم پسریه همه ارزشونه و همینطور خاهرم از زیبایی همتا نداره

اللهم عجل الولیک الفرج ❤
چله برداشتیم دعا کردیم اما دوتا از خاله هام ۴۲ سالشون شد و ازدواج نکردن الانمزبونم لال ازدواج خواهر ...

همتا نداشتن اغراق برا ریوندن منظور نریزین سرم برا طرز فکرتونه پس 

اللهم عجل الولیک الفرج ❤